Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τον 55χρονο επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός με τραύματα από σκάγια στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, μέσα στο πατρικό του σπίτι στην Αβόρανη Αγρινίου και όλα τα στοιχεία συνηγορούν στην εκδοχή ότι έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του.

Ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι ο άτυχος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε σχεδόν εξ επαφής, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Το γεγονός ότι δεν είχε βρεθεί κοντά του το κυνηγετικό όπλο με το οποίο εβλήθη, ούτε και κάποιο σημείωμα που να δείχνει ότι αυτοκτόνησε, έκαναν τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, ο 55χρονος ήταν φιλήσυχος και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και κανείς δεν ήθελε να τον βλάψει. Η υπόθεση ξεκαθαρίστηκε όταν συνήλθε από το πρώτο σοκ η μητέρα του που τον βρήκε νεκρό και εξήγησε ότι μάλλον είχε σπρώξει μακριά το όπλο πάνω στην ταραχή της, για να τον πλησιάσει. Πράγματι, η καραμπίνα είχε βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο, σε μικρή απόσταση από την σορό του αυτόχειρα.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα