Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 19:16
Αρχική EΛΛΑΔΑ Χαμός στο Λου...

Χαμός στο Λουτράκι με παράνομο ζευγαράκι!

Ο εραστής πήδηξε με το βρακί από το μπαλκόνι για να γλιτώσει, από τη μανία του απατημένου συζύγου!

Τελείωσε η καραντίνα και επανηλθαμε στην κανονικότητα. Όπως ο καθείς την ορίζει. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πολλά παράνομα ζευγάρια επέστρεψαν στις συνήθειές τους. Βλέπετε τρείς σχεδόν μήνες στο “τέντωμα” ήταν πολλοί. Τι συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στο Λουτράκι;

Ενα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε μια πολύ καλή γειτονιά του παραθαλάσσιου θερέτρου της Κορινθίας. Η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι.

Ο σύζυγος, μιας γνωστής κυρίας έλειπε για δυο μέρες απο το σπίτι. Όλο αυτό το διάστημα η μοιχαλίδα, ούσα σε οίστρο, “φιλοξένούσε” κάποιες ώρες την ημέρα στο σπίτι τους τον εραστή της. Καθορισμένο ήταν να επιστρέψει σπίτι του σήμερα το μεσημέρι. Για άγνωστους λόγους ο σύζυγος επέστρεψε τα ξημερώματα… αλλά τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη..

Αντίκρισε στο κρεβάτι του, τη γυναίκα του να κοιμάται στην αγκαλιά ένος άλλου. Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν όπως καταλαβαίνετε ! Η γειτονιά “σηκώθηκε” στο πόδι. Σύζυγος και εραστής πιάστηκαν στα χέρια ! Η σύζυγος προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ! Από τη “λύσσα” του συζύγου προσπάθησε να ξεφύγει ο εραστής, πηδώντας από τον πρώτο όροφο,στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και διαφεύγοντας φορώντας το βρακί του… Σύμφωνα με πληροφορίες η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες !


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων