ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός – Ο Λάκης Λαζόπουλος ‘έκραξε’ δημόσια τη Μιμή Ντενίση: «Πού στο διάολο…»

Χαμός – Ο Λάκης Λαζόπουλος ‘έκραξε’ δημόσια τη Μιμή Ντενίση!

Τις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» και τις παρατηρήσεις που έκανε στους παρουσιαστές Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου είχε σχολιάσει πριν λίγο καιρό ο Λάκης Λαζόπουλος, στο 3ο επεισόδιο του Podcast του στο NEWS 24/7.

Θυμίζουμε πως μεταξύ άλλων, η Μιμή Ντενίση έκανε παρατήρηση στους παρουσιαστές επειδή δεν είχαν παρακολουθήσει την νέα της θεατρική παράσταση. «Δεν τέλειωσα με τους μεγάλους ρόλους. Στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου», είχε πει η Μιμή Ντενίση στους παρουσιαστές, ενώ δεν δέχτηκε την συγγνώμη τους.

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε: «Όχι, όχι, όχι. Γιατί δεν έχετε δει την παράσταση βρε και μιλάτε; Έχει κι άλλους μεγάλους ρόλους να παίξει. Μικρούς δεν θα παίξει, αλλά μεγάλους. Δεν μετράει που έχετε δει την “Άννα Καρένινα”. Την είδατε στην τηλεόραση, όχι live. Δεν μετράει τίποτα. Τίποτα.

Είναι λίγο σαν την Βασιλειάδου “I am very Χολοσκασμένη”. Βρε βρε μανία. Να θες εκεί… Να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις. Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη, πού στο διάολο είναι; Ποιες είναι αυτές οι λίμνες αυτοπεποίθησης που κολυμπάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι;

Νομίζω ότι υπερβάλλει η κυρία Ντενίση».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Back to top button