ΚΟΣΜΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαμός στη Σουηδία! Εκστρατεία των Ενόπλων Δυνάμεων για να προσελκύσουν ομοφυλόφιλους!

Οι σουηδικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε μια νέα πολιτική εκστρατεία με…. βερνίκι νυχιών και δηλώνουν: “Η δύναμή μας αποτελείται από διαφορές”

Αυτήν την εβδομάδα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ξεκίνησαν μια πολιτική εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία αναφέρεται ότι η δύναμη αποτελείται από «διαφορές και ποικιλομορφία». Ο Αρχηγός δηλώνει ότι αυτό είναι απαραίτητο για να μπορέσει να υπερασπιστεί τη Σουηδία από την επίθεση. Όπως αναμενόταν βέβαια πολλοί είναι εξοργισμένοι για τον πολιτικό ακτιβισμό και ρωτούν, μεταξύ άλλων, πώς μπορεί να προστατεύει το… βερνίκι νυχιών από μια ρωσική επίθεση.

Πέρυσι, οι Σουηδικές Ένοπλες Δυνάμεις προώθησαν μια εκστρατεία για την πρόσληψη φεμινιστριών και μεταναστών στο στράτευμα.

Την Τρίτη, οι Ένοπλες Δυνάμεις ενέτειναν το έργο με μια άλλη εκστρατεία. Σε αρκετές δημοσιεύσεις που έχουν δημοσιευτεί στο Facebook, συμπεριλαμβανομένων των Σουηδικών Ένοπλων Δυνάμεων, τονίζεται η φράση: «η δύναμή τους αποτελείται από τις διαφορές». Το κείμενο συνοδεύεται με έναν στρατιώτη που φοράει βερνίκι νυχιών σε χρώματα ουράνιου τόξου.

Την Τρίτη, οι Σουηδικές Ένοπλες Δυνάμεις δημοσίευσαν μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία αιτιολογούν γιατί η αρχή συμμετέχει στο Pride Train. Σύμφωνα με τον αρχηγό Μίκελ Μπαιντέν, πρόκειται για την εμφάνιση «στάσης για την ίση αξία όλων των ανθρώπων». Επιπλέον, ο Bydén θέλει να καταστήσει σαφές στους Σουηδούς φορολογούμενους ότι οι διαφορές και η ποικιλομορφία είναι ισχυρά. Πιστεύει ότι αυτό αυξάνει τη δυνατότητα για τη Σουηδία να μπορεί να αμυνθεί από μια επίθεση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button