ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός στον ΑΝΤ1: ‘Σφαγή’ Λιάγκα – Αρναούτογλου – Μελέτη! Τι συμβαίνει;

Σε δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε πριν δύο ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας εξαιτίας μίας πλάκας που έγινε αναφορικά με την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα οι συντελεστές της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πρόσφεραν γλυκά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να τον «καλωσορίσουν» στην πρωινή ζώνη. Αφορμή είχαν σταθεί κάποιες παλιότερες δηλώσεις του παρουσιαστή, όπου εξέφραζε την επιθυμία του να κάνει πρωινή εκπομπή.

Δεδομένου ότι ο Γρηγόρης Αρναούτγλου και ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκονται στο ίδιο κανάλι, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» το πήρε προσωπικά καθώς πίστεψε πως η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της, με τα λεγόμενά τους και την κίνησή τους αυτή, τον «αντικαθιστούσαν».

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του ξεκαθάρισε, με έντονο ύφος, ότι δεν πρόκειται να πάρει κανείς την θέση του, για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον, αφήνοντας αιχμές για την πρωινή εκπομπή του Mega.

Η Ελεονώρα Μελέτη από την μεριά τη εξήγησε ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ωστόσο απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα και απέφυγε ευγενικά τις κάμερες, λέγοντας τους ρεπόρτερς που τον περίμεναν πως υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν, και τους έδειξε το πυροσβεστικό όχημα που πέρναγε από μπροστά τους.

«Σας ευχαριστούμε για ότι κάνετε, να είστε καλά», είπε στους άντρες της πυροσβεστικής και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε πως: «Αυτά τα ρεπορτάζ να κάνετε, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Back to top button