ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Έφυγε από το σπίτι στη Βούλα

Ανατροπή έγινε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real News» έφυγε από το σπίτι, που διατηρεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Βούλα.

Όλα αυτά τα χρόνια που είναι µαζί, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν διαβάσει άπειρες φορές να τους χωρίζουν και να τους ξαναενώνουν.

Εκείνοι απλά χαµογελούσαν, διασκεδάζοντας µε τις φήµες για τη σχέση τους, με την ηθοποιό και παρουσιάστρια μάλιστα να ανακοινώνει το «γάμο». Κανείς από τους δύο δεν µπήκε ποτέ στη διαδικασία να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την οποιαδήποτε φήµη. Συνήθως ακολουθούσε κάποια κοινή τους εµφάνιση ή ένα τρυφερό ενσταντανέ στα social media από χαλαρές στιγµές τους στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν από τον πρώτο κιόλας καιρό της σχέσης τους, που αρκούσαν για να κλείσουν τα στόµατα.

Τώρα, όµως, είναι η πρώτη φορά που σύμφωνα με τη Realnews, δεν υπάρχει µόνο καπνός, αλλά υπάρχει και φωτιά στα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται περί σοβαρής κρίσης ανάµεσά τους. Ανθρωποι από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού µαρτυρούν πως η Ζέτα τον τελευταίο καιρό έδειχνε ιδιαίτερα προβληµατισµένη τόσο στα γυρίσµατα του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει, του «Rouk Zouk», όσο και στα παρασκήνια των παραστάσεων, όπου συμμετέχει.

Οι ίδιοι άνθρωποι λένε πως οι δυο τους αποφάσισαν πρόσφατα να µείνουν για λίγο καιρό χώρια και να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Εκείνη έφυγε για λίγο από το σπίτι όπου ζούσαν τα τελευταία χρόνια µαζί στη Βούλα και επέστρεψε στο πατρικό της στον Κεραµει κό, όπου ζει η οικογένειά της. Μάλιστα, στην ίδια γειτονιά ο αδελφός της διατηρεί µεζεδοπωλείο. Ηθελε να βρίσκεται κοντά στα αγαπηµένα της πρόσωπα και απερίσπαστη να σκεφτεί το µέλλον της µε τον γνωστό τραγουδοποιό.

Ο κυριότερος λόγος που φέρεται να οδήγησε το ζευγάρι σε µια τέτοια κατάσταση, σύµφωνα πάντα µε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά και τους δυο τους, είναι η κόπωση που έχει επέλθει µε το πέρασµα των χρόνων. Αλλωστε, ο Μιχάλης και η Ζέτα, από τον πρώτο κιόλας καιρό, µοιράζονταν αδιάκοπα την καθηµερινότητα, µε τις χαρές και τον ροµαντισµό, αλλά και µε τα προβλήµατα και τις εντάσεις. ∆εν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι διανύει περίοδο κρίσης. Πάντα, όµως, µέχρι σήµερα, µε τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κατάφερνε να βγάζει αλώβητο τον έρωτά του από τέτοιες «παγίδες». Άλλωστε, γνώριζαν και οι δύο πως τα συναισθήµατα που µοιράζονταν όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύ δυνατά και βαθιά για να απειληθεί η σχέση τους, έστω και στο ελάχιστο.

Μπορεί αυτόν τον καιρό η ατμόσφαιρα ανάµεσά τους να είναι κάπως ηλεκτρισμένη, όμως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δείχνει να έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ώστε να λάβει σύντομα τέλος αυτή η δύσκολη περίοδος για τη σχέση τους. Αλώστε, πιο ώριμοι και πιο συνειδητοποιημένοι, έχουν και την ανάλογη εμπειρία για να αποφύγουν τις κακοτοπιές.

Σύμφωνα µε το περιβάλλον τους, ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει αποφασίσει να δώσει τον χώρο που χρειάζεται η σύντροφός του για να ηρεμήσει και να σκεφτεί, δείχνοντάς της όμως καθημερινά το ενδιαφέρον του για εκείνη και υπενθυµίζοντάς της τους λόγους για τους οποίους είναι μαζί τόσα χρόνια. Στενοί τους φίλοι εκτιμούν ότι οι προσπάθειες του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα ευοδωθούν και θα συνεχίσουν οι δυο τους την ιστορία αγάπης τους, χωρίς γκρίζα σύννεφα.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Back to top button