ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με τον Αναστάσιο Ράμμο και δημοσιογράφο του Alpha: «Μπούφο, ε μπούφο!» (βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιατικά» μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος και μεταξύ άλλον αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς γύρω από το όνομά του.

Ο νεαρός τραγουδιστής δήλωσε πως δεν επηρεάζεται με τα όσα που έχουν ειπωθεί για εκείνον, ωστόσο η είδηση που προβλήθηκε χθες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha αποτέλεσε την εξαίρεση, καθώς μετέδωσαν την ψευδή είδηση ότι έκανε κωρονοπάρτι μετατρέποντας το σπίτι του σε μπουζούκια.

«Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είπαν ότι μετέτρεψα το σαλόνι του σπιτιού μου σε μπουζούκια. Λέγανε για μουσικά όργανα, για μικρόφωνα.

Καλά ρε φίλε, εσύ που το έκανες στον Alpha, καλά ρε μπούφο, μουσικός είμαι κι ένας μουσικός στο σπίτι του θα έχει μουσικά όργανα και μικρόφωνα, μπούφο, ε μπούφο.

Και δεν απαγορεύεται, μπούφο, επίσης, να μαζέψω τους φίλους μου και να κάνω ένα πάρτι, μπούφο. Θα μαζευόμαστε σπίτι μου, αυτό δεν απαγορεύεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ερμηνευτής.

«Θα το ξανακάνω αυτό, να ξέρεις, έχω νευριάσει πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, δεν ξέρω ποιος είναι. Μαζευτήκαμε 7-8 άτομα. Απαγορεύεται να μαζευτείς μετά τις 12 σπίτι σου; Δεν απαγορεύεται. Θα τους ξαναμαζέψω και σήμερα το βράδυ, ελάτε από ‘κει», τόνισε.

Back to top button