ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαμός με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά: Απίστευτο δημόσιο… ‘ξεκατίνιασμα’ με βαριές κουβέντες και προσβολές! (Βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός δεν χαρίστηκε στη σύζυγό του και της απάντησε κατάλληλος όταν τον πρόσβαλε!

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά είναι παρουσιαστές στο νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «Family Game» και κατά την διάρκεια του δεν είναι λίγες οι φορές που η συζήτησή τους γίνεται λίγο πιο προσωπική.

Αυτό συνέβη και στο τελευταίο επεισόδιο, όταν ένας εκ των παικτών ανέφερε ότι είναι κομμωτής, με την Τσαβαλιά να σχολιάζει πως «δεν θα σε χρειαστεί ποτέ ο Σεφερλής»!

Ο Μάρκος όμως δεν ξέχασε την μπηχτή και λίγο αργότερα, αφού παίκτρια του απάντησε πως ως χόμπι ασχολείται ερασιτεχνικά με την υποκριτική, τόνισε ότι «θα είναι η αγαπημένη σου Έλενα, αφού κι εσύ ασχολείσαι ερασιτεχνικά με την υποκριτική»!

Έξαλλη η Τσαβαλιά με Σεφερλή μπροστά σε κάμερα: “Μην τολμήσεις κι έρθεις σπίτι το βράδυ”

Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έχουν ξεκινήσει εδώ και μια βδομάδα ένα νέο πρότζεκτ στον ΑΝΤ1 με το Family Game, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να συζητείται.

Στο Family Game κάθε παρουσιαστής αναλαμβάνει μια ομάδα και την καθοδηγεί σε πολλές δοκιμασίες γέλιου μέχρι τον τελικό. Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά όμως παίζουν και μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οι ομάδες καλούνται να ποντάρουν πάνω τους.

Στο παιχνίδι του τελικού γύρου οι δύο παρουσιαστές από αντίπαλοι γίνονται συμπαίκτες και βοηθούν την ομάδα που έχει επικρατήσει να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια όμως, λόγων του… μπουγέλου, η εντυπωσιακή ξανθιά έγινε έξαλλη με τον Μάρκο. Μάλιστα, τον απείλησε πως αν πατήσει το κουμπί και τη βρέξει, να μην τολμήσει να επιστρέψει το βράδυ σπίτι.

Back to top button