ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Χαμός’ με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά! Ο άνδρας, που ‘μπήκε’ ‘ανάμεσά’ τους και η νέα σελίδα στη ζωή της ηθοποιού! (Φωτο)

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz κι έχουν έρθει σε ένα σημείο να έχουν πλήρη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, εκφράζοντας ελεύθερα και μη παρεξηγήσιμα την αγάπη τους σε άλλα πρόσωπα.

Το ζευγάρι λατρεύει, φυσικά, το παιδί που έχει έρθει μέσα από αυτό τον έρωτα, τον Χάρη, με τις φήμες να έχουν υπάρξει για δεύτερο παιδί, αλλά υπάρχουν κι άλλα άτομα στην καθημερινότητά τους λόγω των υποχρεώσεών τους, με τα οποία έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερους δεσμούς ζωής.

Ο άνθρωπος που τους άλλαξε τη ζωή
Ένας από αυτούς είναι και ο σεφ Ανδρέας Λαγός, ο οποίος έχει στηρίξει το νέο εγχείρημα του ζευγαριού στην εστίαση, με την Τσαβαλιά αρκετές φορές να του πλέκει το εγκώμιο και να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στα social media για την παρουσία του στη ζωή τους.

«Χρόνια υπέροχα, ξεχωριστέ μου @lagosandreas. Σ’ αγαπάω πάρα πολυυυυύ», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Instagram, με τον Λαγό να είναι ένας από τους λόγους της επιτυχίας του χώρου εστίασης.

Back to top button