COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Κυριάκο Βελόπουλο: ‘Σκοτώθηκαν’ δημόσια!


Ανέβηκαν οι τόνοι στη συζήτηση και σίγουρα τα όσα ακούστηκαν, δεν συνηθίζονται σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις!
Ο Κυριάκος Βελόπουλος φιλοξενείται συχνά στον Real fm, και τουλάχιστον πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο Μέσον –το έχει παραδεχτεί ο ίδιος στον ραδιοφωνικό αέρα. Όμως την Τρίτη η φιλοξενία στην εκπομπή τού Νίκου Χατζηνικολάου, με συμπαρουσίαση από την Κάτια Μάκρη, είχε πολλή ένταση, και σκληρές ατάκες, από αμφότερες τις πλευρές, του είδους «μη μου κουνάτε το δάχτυλο» (το είπαν και οι δύο), «πώς μου μιλάτε έτσι;», «είστε πολύ αιχμηρός», «είστε πολύ προσβλητικός μαζί μου σήμερα», «δεν αντέχετε την αντίθετη γνώμη», «ο κύριος Βελόπουλος είναι μια έτσι και μια γιουβέτσι», «είναι θλιβερό αυτό που λέτε» και άλλα ειπωμένα εν θερμώ. Κάποια στιγμή ο επικεφαλής του Real Group απάντησε στον φιλοξενούμενό του: «Με καταγγέλλει ο Βελόπουλος, ενώ είμαστε ο μόνος σταθμός που τον βγάζει συνεχώς».

Ο ρυθμός της έντασης, που ανέβαινε συνεχώς, ανακόπηκε με το διάλειμμα για διαφημίσεις και για το δελτίο ειδήσεων. Όταν οι δυο πλευρές επανήλθαν, η συζήτηση κύλησε ομαλά, αλλά για διαφορετικό θέμα από αυτό που προκάλεσε την ένταση, δηλαδή τις γαλλικές εκλογές και τα παρελκόμενά της.

Η Κάτια Μακρή άρχισε τη συζήτηση θυμίζοντας ότι ο Βελόπουλος είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2021 την κοινή διακήρυξη των Λεπέν, Σαλβίνι, Όρμπαν και λοιπών για «μια χριστιανική Ευρώπη». Ο Βελόπουλος αναφερόμενος στις γαλλικές εκλογές υποστήριξε ότι κακώς ελληνικά πολιτικά κόμματα πήραν θέση υπέρ Μακρόν γιατί δεν συμφέρει την Ελλάδα να τοποθετείται εκ των προτέρων στην πλευρά τού ενός ή του άλλου υποψήφιου.

Απίστευτες ατάκες από τον άγριο καυγά τους

Χατζηνικολάου: Θα κάνετε χαρά αν εκλεγεί η Λεπέν.
Βελόπουλος: Αυτό είναι δική σας ερμηνεία, όχι δική μου.
Χατζηνικολάου: Δεν είστε υπέρ της εκλογής της; Είστε υπέρ της εκλογής Μακρόν;
Βελόπουλος: Δεν με αφορά εμένα η εκλογή στη Γαλλία.
Χατζηνικολάου: Δεν αφορά την Ευρώπη, δεν αφορά τη χώρα;

Βελόπουλος: Κάνετε λάθος.
Χατζηνικολάου: Δεν κάνω καθόλου λάθος, κύριε πρόεδρε. Παρακαλώ, να λέτε «έχω άλλη άποψη», να μη μας λέτε «κάνετε λάθος». Κατά τη γνώμη μου κάνετε λάθος εσείς, αλλά εγώ δεν το λέω γιατί είμαι ευγενής.
Βελόπουλος: Εγώ πρέπει να μιλήσω, όμως.
Χατζηνικολάου: Να μιλήσετε, αλλά μη μας κουνάτε το δάχτυλο ότι κάνουμε λάθος που λέμε ότι η εκλογή θα επηρεάσει την Ευρώπη και τη χώρα μας. Κατάργηση της κοινής αγροτικής πολιτικής εισηγείται η κυρία αυτή την οποία υποστηρίζετε.
Βελόπουλος: Δεν την υποστηρίζω, εσείς το λέτε αυτό. Η κυρία Λεπέν κατά καιρούς έχει πει διάφορα ακραία –αντισημιτικά και τα λοιπά τα οποία πήρε πίσω. Το ίδιο έκανε και ο Τσίπρας στην Ελλάδα.
Χατζηνικολάου (και Μακρή μαζί): Συγκρίνετε την Τσίπρα με τη Λεπέν;
Βελόπουλος: Θα μας έβγαζε από τα μνημόνια με έναν νόμο και με ένα άρθρο, κύριε Χατζηνικολάου.

«Είστε πολύ προσβλητικός»

Βελόπουλος: Θέλω να είμαι συνεπής σε όσα λέω.
Χατζηνικολάου: Ναι, αλλά είστε και έτσι και γιουβέτσι. Και διακήρυξη με τη Λεπέν κάνουμε και μετά λέμε «δεν ξέρω αν θέλω να εκλεγεί».
Βελόπουλος: Αν διαφωνείτε κύριε Χατζηνικολάου μπορούμε να το συζητήσουμε.
Χατζηνικολάου: Και βεβαίως διαφωνώ. Εγώ δεν είμαι υπέρ χριστιανικής Ευρώπης. Είμαι υπέρ της Ευρώπης στην οποία ο καθένας θα έχει το δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει. Καταλάβατε κύριε τη διαφορά μας;
Βελόπουλος: Μη μου κουνάτε κύριε το δάχτυλο.
Χατζηνικολάου: Δεν σας κουνάω το δάχτυλο. Λέω τη γνώμη μου. Δεν με ρωτήσατε αν διαφωνώ με το περιεχόμενο της διακήρυξης;
Βελόπουλος: Βέβαια.
Χατζηνικολάου: Γιατί με ρωτάτε αν δεν θέλετε να απαντώ; Με ρωτήσατε και απάντησα.

«Κύριε Χατζηνικολάου γιατί μιλάτε έτσι;»

Βελόπουλος: Φιλολαϊκά μέτρα θέλετε κύριε Χατζηνικολάου;
Χατζηνικολάου: Τι θα πει αυτό; Όλοι λένε ότι κάνουν φιλολαϊκή πολιτική.
Βελόπουλος: Έχετε διαβάσει τη διακήρυξη κύριε Χατζηνικολάου;
Χατζηνικολάου: Την έχω διαβάσει, ναι.
Βελόπουλος: Δεν είμαι βέβαιος, αλλά…
Χατζηνικολάου: Είμαι εγώ βέβαιος.
Βελόπουλος: Είστε αιχμηρός απέναντί μου και σας απαντώ.
Χατζηνικολάου: Δεν είμαι καθόλου αιχμηρός. Είστε εσείς πολύ προσβλητικός απέναντί μου σήμερα. Και δεν ξέρω γιατί. Τη μία μου λέτε ότι κάνω λάθος αν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών την Ευρώπη, τη δεύτερη με ρωτάτε αν συμφωνώ ή διαφωνώ με το περιεχόμενο της διακήρυξης και όταν σας απαντώ ότι διαφωνώ θυμώνετε. Μη με ρωτάτε λοιπόν. Απαντήστε στις ερωτήσεις και μη με ρωτάτε. Δεν αντέχετε την αντίθετη γνώμη.
Βελόπουλος: Κύριε Χατζηνικολάου γιατί μιλάτε έτσι;
Χατζηνικολάου: Τι εννοείτε; Πώς μιλάω;

Μια παλιά συζήτηση

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανασύρει από τη μνήμη του μια παλαιότερη συζήτησή του στον Real fm. «Πριν τρεις μήνες μιλούσα στην εκπομπή σας για την Ουκρανία και με κοροϊδεύατε πάλι».
Χατζηνικολάου: Εγώ σας κορόιδευα; Εγώ;
Βελόπουλος: Ναι, είπατε δεν είναι σοβαρό θέμα, κύριε Χατζηνικολάου.
Χατζηνικολάου: Είναι θλιβερό αυτό που λέτε, είναι ντροπή.
Βελόπουλος: Θλιβερό είναι αυτό που κάνετε τώρα.
Χατζηνικολάου: Εγώ σας διαψεύδω για μία ανακρίβεια που είπατε από το μικρόφωνο του σταθμού μας.
Βελόπουλος: Είπατε «θα μιλάμε για την Ουκρανία τώρα; πάμε σε άλλα θέματα». Ακούστε την εκπομπή σας.
Χατζηνικολάου: Με καταγγέλλει το Βελόπουλος! Είμαστε το μόνο ραδιόφωνο που τον βγάζει συνεχώς, που τον αφήνει να μιλάει με τις ώρες χωρίς να τον διακόπτει και ήρθε σήμερα να με καταγγείλει. Συγχαρητήρια κύριε Βελόπουλε.

Back to top button