ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χώρισαν τελικά Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος; «Τον ρώτησα ευθέως και η απάντησή του ήταν κατηγορηματική…»

Συνεργάτης του Γρηγόρη Πετράκου διαψεύδει το χωρισμό του με την Θεοφανία Παπαθωμά. Συγκεκριμένα, οι φήμες φούντωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, μετά από δημοσίευμα της Real Life, ότι Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών.

Το ζευγάρι δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει την πληροφορία, ωστόσο μετά την είδηση του χωρισμού σχολιάστηκε το unfollow της ηθοποιού στον τραγουδιστή στα social media. Από την άλλη, ο ίδιος ο Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε με «τρεις καρδιές» την ανάρτησή της στο Instagram, για την εκπόνηση της διπλωματικής της εργασίας στο μεταπτυχιακό της «Δίκαιο και Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο: Συγκριτική Μελέτη».

View this post on Instagram

A post shared by Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official)

Συνεργάτης του Γρηγόρη Πετράκου διαψεύδει το χωρισμό του με την Θεοφανία Παπαθωμά

Πάντως, στενός συνεργάτης του Γρηγόρη Πετράκου διέψευσε κατηγορηματικά τη φήμη περί χωρισμού του ζευγαριού. «Πριν από μια εβδομάδα ήμασταν μαζί και επειδή έχουμε καλή σχέση, τον ρώτησα ευθέως. Η απάντησή του ήταν κατηγορηματική “όχι”» σχολίασε στην εκπομπή «Super Kατερίνα».

Όπως είπε ο ίδιος, οι δυο τους συζήτησαν ότι εδώ και δύο εβδομάδες το διαδίκτυο έχει γεμίζει με αυτή τη φήμη. «Προσωπικά, θα πιστέψω τον Γρηγόρη. Αυτός είναι ο άνθρωπος που γνωρίζω, όχι όσους γράφουν τα δημοσιεύματα. Κατά τ’ άλλα ο χρόνος θα δείξει» κατέληξε.

Ο Γρηγόρης Πετράκος εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος δε γνώριζε κάτι για τη φήμη χωρισμού, η Θεοφανία Παπαθωμά δεν είχε πάει να δει τον Γρηγόρη Πετράκο στις εμφανίσεις του, φέτος το καλοκαίρι.

Back to top button