Είναι η σκιά που την προστατεύει πάντα με τις φτερούγες της. Ο φύλακας-άγγελός της μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Η Ίρινα Καραμήτσιου είναι η μητέρα της Πάολα, αν και όταν τους δει κανείς θα πει πως δεν μοιάζουν καθόλου. Η γυναίκα αυτή, παλιά τραγουδίστρια κι εκείνη όπως και ο μουσικός σύζυγός της, είχαν δικό τους κέντρο για να τραγουδούν στο χωριό τους, τη Συκιά Χαλκιδικής. Εκεί όπου σήμερα υπάρχει η επιχείρηση με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της οικογένειας.

Σήμερα, χωρίς τον άντρα της που χάθηκε πριν από περίπου τριάμιση χρόνια νικημένος από τον καρκίνο, καμαρώνει την κόρη της η οποία κατάφερε να γίνει πρώτο όνομα στις αθηναϊκές και όχι μόνο πίστες με κοινό που την αποθεώνει σε κάθε της εμφάνιση, παρά τις άγριες επιθέσεις που κατά καιρούς δέχεται. Η κ. Ίρινα είναι μια παρουσία διακριτική στο πλευρό του παιδιού της η οποία ίσως και να έχει δώσει μια και μοναδική συνέντευξη.

Σε αυτή, αφού μιλά για την Πάολα και γι΄αυτούς που την κατηγορούν ότι λέει σκυλάδικα, η μητέρα της δίνει μια απάντηση με την οποία «ξεσκίζει» τη Δέσποινα Βανδή. Μια δήλωση που δεν πήρε χαμπάρι κανείς. Τι είχε πει η κ. Καραμήτσιου;

«Τι πάει να πει σκυλάδικο; Λαϊκά τραγούδια λέει η Πάολα. Ο λαϊκός τραγουδιστής λέει τα πάντα. Αν βάλεις ας πούμε τη Βανδή να τραγουδήσει καθαρά λαϊκό θα το «σκοτώσει», ενώ αν βάλεις την Πάολα να τραγουδήσει Βανδή, θα το εξυψώσει»!

Αυτά, για την ιστορία…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα