Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 23:44
Αρχική Χωρίς κατηγορία Δείτε την Ιερ...

Δείτε την Ιερά Ακολουθία Απόδοσης του Πάσχα ζωντανά, από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης

Σε απευθείας σύνδεση με τον ιερό ναό αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, παρακολουθήστε την Παννυχίδα της Απόδοσης του Πάσχα, ιερουργούντος του μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κυρίλλου.

LIVE: Η ΠΑΝΝΥΧΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

LIVE: Η ΠΑΝΝΥΧΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΣε απευθείας σύνδεση με τον ιερό ναό αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης παρακολουθείτε την Παννυχίδα της Απόδοσης του Πάσχα ιερουργούντος του μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κυρίλλου.Η Παννυχίδα τελείται ύστερα από απόφαση της ΔΙΣ προκειμένου οι πιστοί που δεν είχαν την δυνατότητα να εκκλησιαστούν τη νύχτα της Αναστάσεως εξαιτίας του lockdown να το πράξουν την ημερα της αποδόσεως της εορτής. Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση στο www.orthodoxtv.gr και ακολουθήστε την επίσης στο κανάλι της στο https://www.youtube.com/ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗΗ Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση είναι μια δράση του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ».

Gepostet von Εκκλησιαστική Τηλεόραση am Dienstag, 26. Mai 2020

Η Παννυχίδα τελείται ύστερα από απόφαση της ΔΙΣ, προκειμένου οι πιστοί που δεν είχαν την δυνατότητα να εκκλησιαστούν τη νύχτα της Αναστάσεως, εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, να το πράξουν την ήμερα της αποδόσεως της εορτής.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων