ΚΟΣΜΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήλωση σοκ του Σουηδού υπ. Δικαιοσύνης: «Δεν με νοιάζει πόσοι Σουηδοί πέφτουν θύματα της εγκληματικότητας από μετανάστες!…» (Βίντεο)

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης κοινοβουλευτικής συζήτησης, απαντώντας στην αναφορά για την αύξηση των ομαδικών βιασμών και των ληστειών ως αποτέλεσμα της μεταναστευτικής πολιτικής του κόμματός του, ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός Δικαιοσύνης, Morgan Johansson, ψιθύρισε: «για μένα, δεν έχει σημασία».
Η συζήτηση είχε διεξαχθεί στην αίθουσα που συνεδριάζει το σουηδικό κοινοβούλιο στις 24 Οκτωβρίου, όπου ο γραμματέας του Κόμματος των Σουηδών Δημοκρατών Richard Jomshof και ο σοσιαλιστής υπουργός Δικαιοσύνης Morgan Johansson, διασταύρωσαν τα ξίφη τους, όπως αναφέρει η Nyheter Idag.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Jomshof άρχισε να διαβάζει πολλές επικεφαλίδες εφημερίδων, κάποιες από τις οποίες έλεγαν: “112 παιδιά έχουν πέσει θύματα ληστείας στο Γκέτεμποργκ”, “50 νεαροί κρατούν σε ομηρία την πόλη Växjö”, “αύξηση ομαδικών βιασμών στην Στοκχόλμη”.
«Αυτή είναι ένα μικρό δείγμα που δείχνει σαφώς ποια είναι η πολιτική που αντιπροσωπεύει ο Morgan Johansson – και που αυτή έχει οδηγήσει», δηλώνει ο Jomshof. Στην δήλωση αυτή ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε, «για μένα δεν έχει σημασία».
Οι δηλώσεις του Γιόχανσον μπορούν να ακουστούν στο 17:08 του βίντεο.

Τα λόγια του Morgan Johansson είναι ενδεικτικά της απόλυτης περιφρόνησής του για τους Σουηδούς της εργατικής και της μεσαίας τάξης που έχουν αναγκαστεί να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές συνέπειες των απερίσκεπτων πολιτικών του κόμματός του.
Στην ίδια συζήτηση, ο Johansson συνέδεσε την πλατφόρμα του κόμματος των Σουηδών Δημοκρατών για τη μετανάστευση με τους «αντισημίτες φασίστες την δεκαετία του 1930» που προσπαθούσαν να «σταματήσουν την εισαγωγή Εβραίων».
Η καταφυγή σε μια τέτοια εκτόξευση λάσπης αποτελεί σαφή ένδειξη ότι ο Johansson και το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα του δεν έχουν επιχειρήματα στη συζήτηση για το θέμα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις υποστηρίζουν περαιτέρω αυτή την ιδέα.
Στην πραγματικότητα, μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε η σουηδική εταιρία δημοσκοπήσεων Demoskop έδειξε ότι οι Σουηδοί Δημοκράτες είναι το πιο δημοφιλές κόμμα στη χώρα, μπροστά από τους Σοσιαλδημοκράτες κατά μερικές εκατοστιαίες μονάδες.
Πηγή: redskywarning.blogspot.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button