COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Βολές κατά Έφης Αχτσιόγλου – «Υιοθετεί την πολιτική Μητσοτάκη!»

«Τι έκανε εκείνη για να διορθώσει τα προβλήματα που διαπίστωσε ότι υπάρχουν;» - «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά. Βάζουν στο στόμα μου πράγματα που δεν…»

Στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε η Έφη Αχτσιόγλου και μέσα σε όλα τοποθετήθηκε ως προς τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσία της στην εκπομπή ο Δημήτρης Παπανώτας ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά εμφανώς ενοχλημένος από όσα άκουσε για το άτομό του.

«Έκπληκτος βλέπω να βάζουν στο στόμα μου και στις σκέψεις μου πράγματα που δεν με εκφράζουν. Είναι πολύ διαφορετικό το “μιλήστε εφόσον κακοποιείστε” από το “φταίτε επειδή κακοποιείστε”».

«Η κυρία Αχτσιόγλου ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εγώ πιστεύω αυτά τα παλιακά “αυτή φταίει, αυτή τα ζήτησε”. Μακριά από εμένα εμένα οποιοδήποτε τέτοιο λογύδριο. Παρακαλώ πολύ δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατ΄αυτόν τον τρόπο».

«Εγώ αγωνιζόμουν για μια γυναίκα που δεν μίλησε για την κακοποίησή της και για λογαριασμό της έτρεχα 10 χρόνια στα δικαστήρια. Επομένως έχω αποδείξει αν σκέφτομαι έτσι».

Δημήτρης Παπανώτας: Βολές κατά Έφης Αχτσιόγλου – «Υιοθετεί την πολιτική Μητσοτάκη!»

«Η κυρία Αχτζιόγλου υιοθετεί την πολιτική Μητσοτάκη. Διαπιστώνει όλα τα προβλήματα “αλλά τι να κάνουμε”. Η κυρία Αχτσιόγλου κυβέρνησε και ήταν γυναίκα σε κυβέρνηση προοδευτική. Τι έκανε εκείνη για να διορθώσει τα προβλήματα που διαπίστωσε ότι υπάρχουν;».

«Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς» είπε κλείνοντας την παρέμβασή του.

Δημήτρης Παπανώτας: «Με “έφαγαν” οι βεδουίνοι της πολιτικής, καλή χώνεψη» – Απανωτά “καρφιά” σε ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανο Κασσελάκη μετά την αποπομπή του

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε για την διαγραφή του από το Ευρωψηφοδέλττιο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τον έφαγαν οι βεδουίνοι της πολιτικής».

Ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την αποπομπή του βρέθηκε στην εκπομπή του ALPHA όπου εργάζεται και παραχώρησε συνέντευξη αναφερόμενος στις δηλώσεις του που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

«Δεν θα κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν. Μου κάνει εντύπωση, έλαβα πάνω από 3.000 μηνύματα συμπαράστασης και μόνο 3 υβριστικά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε στην προκριματική φάση», είπε μεταξύ άλλων.

«Στήριξα μία γυναίκα η οποία δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό και μετά δέχτηκα βία γιατί το κατήγγειλα τηλεοπτικά. Που ήταν οι γυναίκειες οργανώσεις δέκα χρόνια που έτρεχα στα δικαστήρια; Που ήταν όλοι αυτοί;», ανέφερε.

Δημήτρης Παπανώτας για τις επίμαχες δηλώσεις: «Κάνουν ακόμα κοπτοραπτική»

«Μου έκανε εντύπωση που έβλεπα το πρωί σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, που έχει και το πρωτότυπο υλικό της δήλωσής μου, να λένε ότι «δεν μπορεί να μιλάει ο κύριος Παπανώτας για κοπτοραπτική» και έπαιξαν τα 5 δευτερόλεπτα από τα 5 λεπτά με φλασιά, είναι δύο κομμάτια ενωμένα.

Κοροϊδεύουν τον κόσμο μπροστά στα μάτια του και αυτό είναι απαράδεκτο», κατήγγειλε ο δημοσιογράφος του Alpha, αναφερόμενος στον ΣΚΑΪ.

«Εγώ μπήκα σε αυτόν τον χώρο ως συνδικαλιστής της Αριστεράς, μόνος μου. Δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κανέναν, εξέφρασα την έκπληξη και τη χαρά μου στα μέλη του κόμματος για τις εκλογές και δεν είδα πουθενά τον πρόεδρο, παρά μόνο σε μία εκδήλωση».

Δημητρής Παπανώτας: «Με “έφαγαν” οι βεδουίνοι της πολιτικής, καλή χώνεψη»

«Δεν θα απαντήσω πολιτικά για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει το κόμμα που πιστεύω. Είχα σκεφτεί να παραιτηθώ και να γυρίσω στη δουλειά μου πριν ανακοινώσει ο Κασσελάκης τη διαγραφή μου».

«Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια στελέχη που εγώ υπερασπιζόμουν δημόσια, οι ίδιοι άνθρωποι τελικά μου έσκαβαν τον λάκκο. Δεν είμαι χθεσινός. Εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά στην τηλεόραση, είμαι από τους λίγους.

Έχω καταθέσει τις απόψεις μου στην τηλεοπτική μου πορεία. Ήταν ανήθικο που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ. Οι βεδουίνοι της πολιτικής με έφαγαν. Ευχαριστώ πολύ, καλή χώνεψη», κατέληξε ο δημοσιογράφος χωρίς να σχολιάσει κάτι περαιτέρω.

Back to top button