Το βραβείο της σοβαροφανούς αρλούμπας θα μπορούσε δικαίως να διεκδικήσει και να πάρει η υφυπουργός της κυβέρνησης Δόμνα Μιχαηλίδου, για το μήνυμα που ανήρτησε για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου! Η κ. Μιχαηλίδου αποδεικνύει ότι δεν έχει ιδέα για το βαθύτερο νόημα της Εθνικής μας εορτής και για τα ιστορικά γεγονότα, που συνέβησαν τη συγκεκριμένη περίοδο στη χώρα μας, αλλά και γι αυτά που ακολούθησαν. Έτσι φτάνει στο σημείο να συνδέει νοηματικά τους Εθνικούς αγώνες κατά του Ναζισμού και του φασισμού, με τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά.

Και είναι να αναρωτιέται κανείς: Πρόκειται για σύμπτωμα έλλειψης γνώσεων και παιδείας?… Ή για ρεσιτάλ ανωριμότητας από την συγκεκριμένη κυρία, που προωθείται από ορισμένες πλευρές ως το απαύγασμα της ανανέωσης στη ΝΔ και στο στελεχικό της δυναμικό?…

Για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα δημοσιεύουμε το πλήρες κείμενο της ανάρτησης της, κατά τα άλλα φωτογενούς, υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου:

«Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού. Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας και την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα. Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη. «Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’αυτόν».

Φυσικά οι χρήστες των social media έσπευσαν να στηλιτεύσουν το άκαιρο της παρέμβασης της Δόμνας Μιχαηλίδου:


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα