ΔΗΜΟΦΙΛΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η δουλειά δεν είναι ντροπή! Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια, βγάζει χρήματα ως σερβιτόρα στη Μύκονο! (Φωτο)

Η Ζένια Μπονάτσου, η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, μεγάλωσε και ακολουθεί τη δική της πορεία.

Η νεαρή έχει σπουδάσει ηθοποιία αλλά προς το παρόν δουλεύει σε εστιατόριο -που έχουν οι θείοι της- στη Μύκονο προκειμένου να μαζέψει κάποια χρήματα.

«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη. Δυστυχώς όμως από αυτό δε μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω» είπε στο on secret και συνέχισε αναφερόμενη στα θεατρικά της σχέδια:

«Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω τον χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στη εστίαση και είχα κλείσει, δε μπορούσα να κρεμάσω την ομάδα στο μαγαζί. Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάμε μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει.
Είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση που έχει να κάνει με το θέατρο και την τηλεόραση από τη νέα σεζόν. Ιδανικά θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι στην ηθοποιία που έχω σπουδάσει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button