COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Δύο μυστικά για την πιο αφράτη ομελέτα!

Θέλει τεχνική η σωστή η αφράτη η ομελέτα λένε και η αλήθεια είναι αυτή.

Ο πιο απλός τρόπος για να φτιάξεις μια σούπερ αφράτη ομελέτα, μια ομελέτα που όταν την τρως θα είναι σαν να τρως σύννεφο, είναι να χρησιμοποιήσεις στο μείγμα του αυγού φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό!

Αυτό είναι και το πρώτο μυστικό.

Το δεύτερο μυστικό έχει να κάνει με το ανακάτεμα της ομελέτας μέσα στο τηγάνι. Αφού ρίξεις την ομελέτα στο τηγάνι πρέπει με ένα πλαστικό πιρούνι -για να μην γδάρεις το τηγάνι- να ανακατεύεις την ομελέτα και ταυτόχρονα να κουνάς το τηγάνι σου μπρος πίσω ή κυκλικά. Αυτό το κάνεις για να μην δημιουργηθούν “κόμποι” αυγού στην ομελέτα σου.

 

 

 

Κάλυψε και το τηγάνι με καπάκι για 3-4 λεπτά για να ψηθεί η ομελέτα και από τις δύο μεριές και μετέφερέ την σε πιάτο.

Και πολύ σημαντικό είναι να μην ψήνεις την ομελέτα σου σε πολύ υψηλή θερμοκρασία αλλά σε μέτρια.

Back to top button