Ο Alpha έχει καταστρέψει μία από τις ιστορικότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, το Φως στο Τούνελ.
Η Αγγελική Νικολούλη, έχει δύο παράπονα από την διοίκηση του σταθμού, παράπονα που έχουν βάση και εξήγηση, αφού συν τοις άλλοις δεν έγινε καν ακουστή για το ένα παράπονο και στην συνέχεια έσκασε και το άλλο, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Στην αρχή, είχε παράπονο που η εκπομπή της δεν μεταδίδεται στις 11 το βράδυ και μεταδιδόταν άλλες φορές στις 11 και δέκα ή στις 11 και 20, ενώ τώρα την τοποθέτησε έτσι ξαφνικά ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα, ώρα που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπονα από τους τηλεθεατές που δεν μπορούν να ξενυχτούν και από την άλλη η εκπομπή να διαρκεί λιγότερο.

Το δεύτερο που προέκυψε είναι το χαμηλό lead in αφού πριν από το “Φως στο Τούνελ” προηγείται ελληνική ταινία και έτσι η εκπομπή αδικείται αφού και από αυτό η εκπομπή εξασφαλίζει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αναλογικά με τα περασμένα χρόνια.

Αυτά τα δύο στοιχεία δυσχεραίνουν τις σχέσεις της Αγγελικής Νικολούλη με τον σταθμό και όπως φαίνεται, το καλοκαίρι θα σκάσει μεταγραφή και η Αγγελική Νικολούλη θα φύγει από τον Alpha.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα