Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 04:06
Αρχική STORIES Δύσκολες ώρες για τη...

Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα! Η απόφαση-βόμβα, η απομόνωση στη Γλυφάδα και η επίσκεψη σε ειδικό…

Η Βάνα Μπάρμπα που φημίζεται για την δύναμη και τον τσαμπουκά της, μπροστά σε αυτή την απώλεια γονάτισε…

Ο θάνατος στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη, της πολυαγαπημένης της αδελφής Σούλας, που νικήθηκε από τον καρκίνο, την έχει κυριολεκτικά διαλύσει και την ανάγκασε να καταφύγει σε ειδικό και να ζητήσει στήριξη για να μπορέσει να διαχειριστεί αυτό το χτύπημα.

Ταυτόχρονα αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα και να αφοσιωθεί αποκλειστικά και μόνο στην μονάκριβη κόρη της, την πανέμορφη Φαίδρα η οποία φέτος θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.

Έχει ήδη φροντίσει να ζητήσει την κατανόηση συγγενών και φίλων από τους οποίους έχει εξαφανιστεί και έχει απομονωθεί στο εντυπωσιακό σπίτι της στη Γλυφάδα μακριά από όλους κι από όλα. Χρειάζεται χρόνο…
Η ίδια είχε μιλήσει γι΄αυτή την απώλεια:

«Ο καρκίνος είναι μία μάστιγα. Προσπαθώ να χαμογελάω αλλά εύκολο δεν είναι. Δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Καμιά φορά οι άνθρωποι είμαστε αδύναμοι, δεν είμαι η Βάνα το αντράκι. Κάθε οικογένεια που έχει περάσει αυτή την αρρώστια, πιστεύω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Αυτή η ασθένεια είναι πλέον μια μάστιγα. Νομίζω ότι όλοι περνάμε δύσκολα, απλά εγώ δεν μπορώ πια να βοηθήσω, γιατί εγώ η ίδια έχω πια ανάγκη υποστήριξης.

-διαφ.-

Έχω αποφασίσει να μη δουλέψω, να μην κάνω τίποτα από τα σχέδια που είχα και θα είμαι μαζί με τη Φαίδρα που είναι στη Γ΄Λυκείου και προετοιμάζεται για Πανεπιστήμιο. Δεν θα άντεχα αν έφευγε αυτή τη χρονιά για σπουδές. Πιστεύω θα ένιωθα τελείως έρημη».

Η Χρυσαυγή, ή Σούλα για την οικογένεια της, ήταν η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Μπάρμπα και ήταν ο φύλακας άγγελος της Βάνας. Η μεγάλη αδερφή είχε επιλέξει μια πολύ διαφορετική ζωή από την ηθοποιό, αφού ως τραπεζικός υπάλληλος ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και συνάμα πολύ κοντά στην αδερφή της. «Το τι έχει τραβήξει η αδελφή μου με μένα δεν λέγεται. Η Σούλα, ως μεγαλύτερη, ήταν ο προστάτης μου, το πρόσωπο που με κάλυπτε σ’ όλες μου τις ατασθαλίες και υπερβατικότητες. Από παιδιά μάς συνέβαινε αυτό», είχε πει η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξή της.

«Κατά βάθος και οι δύο πήραμε στη ζωή μας αυτό που θέλαμε και επιθυμούσαμε πολύ. Eγώ την καριέρα και η αδελφή μου την οικογένεια. Αγαπώ τη Σούλα γιατί είχε πάντα έναν υπέροχο τρόπο να διαχειρίζεται τη διασημότητά μου. Το να μπαίνεις στην τράπεζα ή να κυκλοφορείς στην πλατεία στα Γιάννενα και να σε ρωτούν για το εξώφυλλο της αδελφής σου ή για κάτι που είπε ή έκανε, κατά τα ψέματα, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο» είχε προσθέσει. Η Σούλα Μπάρμπα άφησε πίσω της μία πολύ δεμένη οικογένεια και δύο κόρες που έχουν καταπληκτική σχέση με τη Βάνα.

Πηγή: patkiout.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων