Ο Ανδρέας δεν συνηθίζει ν΄αποκαλύπτει στιγμές από την καθημερινότητα του στα σόσιαλ μίντια του. Στο Ίνσταγκραμ του για παράδειγμα και παρά το ένα και πλέον εκατομμύριο κόσμου που τον ακολουθεί ενημερώνει κυρίως για τα επαγγελματικά του.

Χθες αργά το βράδυ ωστόσο μας μετέφερε μια τρομακτική εμπειρία του. Διαβάστε τον τρόμο που «βγαίνει» μέσα από τα γραφόμενα του:

«Χθες βράδυ βίωσα ένα φαινόμενο που με τρόμαξε. Έμεινα στην Αγία Νάπα στην περιοχή Κόκκινες. Είναι προάστιο της Αγίας Νάπας που ζουν οι περισσότεροι πολίτες του Δήμου μας. Οικογένειες με παιδιά. Ξύπνησα ξαφνικά μέσα στην νύχτα γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήταν τόσο αποπνικτικό που έφτανε στα όρια του εμετού. Είχε καπνό με γεύση έντονη που κυριολεκτικά περνούσε μέσα από το στόμα και καθόταν στους πνεύμονες. Είχε γεύση καμένου πλαστικού. Η αίσθηση ήταν ότι με δηλητηριάσανε. Σήμερα λοιπόν ενημερώθηκα ότι αυτό το πρόβλημα το φωνάζουν οι κάτοικοι καιρό τώρα αλλά δεν τους ακούει κανείς. Καίνε παράνομα, μέσα στην νύχτα, σκουπίδια σε κατοικημένες περιοχές. Υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, βρέφη, έγκυες, ηλικιωμένοι. Κινδυνεύουν ζωές. Αυτοί οι άνθρωποι δηλητηριάζονται καθημερινά. Από όσο γνωρίζω έγιναν και από το Δήμο προσπάθειες. Προ ημερών, παρέστη ο Δήμαρχος μας, κύριος Γιαννης Καρουσος, στην Βουλή για να κοινοποιήσει το πρόβλημα αλλά προφανώς δεν έγινε τίποτα καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους κατοίκους κάθε βράδυ. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να υπάρξει αποτέλεσμα; Να καεί ολόκληρη η περιοχή και να χαθούν μαζικά ζωές για να ασχοληθούν; Γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος πυρκαγιάς. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;»

Ο Ανδρέας καταγγέλει όσα συμβαίνουν εδώ και μήνες στην Αγία Νάπα. Εκεί στα περίχωρα της πόλης καίνε παράνομα, τόνους σκουπίδια χωρίς να υπολογίζουν τον παράγοντα άνθρωπο. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τα τοπικά ΜΜΕ έχουν καταγγείλει τις «θανατηφόρες πρωτοβουλίες» κάποιων ασυνείδητων Κυπρίων αλλά κάποιοι «πετάνε χαρταετό».

Δείτε τι έγραψε αναλυτικά:


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα