Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός δίνει καθημερινά μάχη να κρατηθεί στην ζωή μετά από το σφοδρό τροχαίο που είχε με την μηχανή. Στο πλευρό του βρίσκεται αγέρωχη η σύζυγος του, Ελένη Βαρσαμή, η οποία δεν χάνει ποτέ το κουράγιο της παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, παραμένει στο κέντρο αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» και δίνει τον αγώνα της ζωής του, συντροφιά με τη σύζυγο του, που και αυτή από τη μεριά της δίνει το δικό της αγώνα, για τον άντρα της ζωής της και τον πατέρα του παιδιού της.

Η Εβελίνα Βαρσάμη τον Ιούλιο, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια το κέντρο αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» για την φιλοξενία, με μια της ανάρτηση.

Δείτε την δημοσίευση:

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός δίνει καθημερινά μάχη να κρατηθεί στην ζωή μετά από το σφοδρό τροχαίο που είχε με την μηχανή. Στο πλευρό του βρίσκεται αγέρωχη η σύζυγος του, Ελένη Βαρσαμή, η οποία δεν χάνει ποτέ το κουράγιο της παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, παραμένει στο κέντρο αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» και δίνει τον αγώνα της ζωής του, συντροφιά με τη σύζυγο του, που και αυτή από τη μεριά της δίνει το δικό της αγώνα, για τον άντρα της ζωής της και τον πατέρα του παιδιού της.

Η Εβελίνα Βαρσάμη τον Ιούλιο, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια το κέντρο αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» για την φιλοξενία, με μια της ανάρτηση.

Δείτε την δημοσίευση:


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα