ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύσκολες ώρες για τον Πάνο Μιχαλόπουλο: Το τεράστιο χρέος και η άγνωστη ‘μάχη’ στα δικαστήρια

Ο γνωστός ηθοποιός έχει δικαστικές περιπέτειες για ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και από την τηλεόραση, βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας πριν από λίγες ημέρες.

Ο ηθοποιός που αποσύρθηκε επαγγελματικά το 2009, πραγματοποίησε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση το 2011, όταν παρευρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος. Ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, ήταν εκείνος που δημοσίευσε φωτογραφία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Η Συνάντηση με τον τεράστιο Πάνο Μιχαλόπουλο».

Μιλώντας για το παρελθόν στην «Espresso», ο ηθοποιός είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου, ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μια δουλειά. Ως δουλειά είπα “τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο” και έτσι έφυγα. Ακούω πολλές φορές να λένε ότι “είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει”. Όχι, για μένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μού προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό. Είναι τρομερό ότι ο κόσμος σέβεται την απόφαση που έχω πάρει να μη θέλω να ασχοληθώ άλλο με την υποκριτική τέχνη και τη δημοσιότητα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ και δεν με ρωτάει γιατί δεν δουλεύω πια. Αυτό είναι ένα από τα παράσημα που μπόρεσα να κατακτήσω από τη δουλειά μου… Ο σεβασμός και η εκτίμηση του κόσμου».

Τον… κυνηγάει χρέος 150.000 ευρώ!

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει υποδυθεί μάλιστα πολλούς ρόλους και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχίες. Ο ηθοποιός ωστόσο είχε και κάποιες δικαστικές περιπέτειες, οι οποίες σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, τον ακολουθούν ακόμα.

«Μου προτάθηκε να παίξω στην «Χαρτορίχτρα» και ενώ σκέφτηκα «όλοι κάνουμε λάθη», προέκυψε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν το πίστεψαν και με έσυραν στα δικαστήρια έπειτα από τέτοια πορεία ζητώντας μου 150.000 ευρώ. Πήγαν να βγάλουν από μένα τα σπασμένα τους, μα στο δικαστήριο δεν ήρθαν. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Να είμαι σαράντα χρόνια στο θέατρο και να με σέρνουν στα δικαστήρια.

Τα παθήματα, μαθήματα άλλαξαν τα πράγματα, αγρίεψαν και γι’ αυτό επιθυμώ να κάνω πράγματα με ανθρώπους που εκτιμώ βαθιά», είχε δηλώσει επίσης παλιότερα

Back to top button