Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 07:41
Αρχική STORIES Δύσκολες στιγμές για...

Δύσκολες στιγμές για την Ρούλα Κορομηλά: Δείτε πως και γιατί «έχασε» το αγαπημένο της σπίτι!… Όλο το παρασκήνιο.

Η Ρούλα Κορομηλά περνά πολύ δύσκολες ώρες αφού έχασε κάτι πολύτιμο για εκείνη… Τι συνέβη στην αγαπημένη μας παρουσιάστρια;
Αναγκάστηκε να πάρει τη μεγάλη απόφαση όσον αφορά το σπίτι της στη Μύκονο!
Μπορεί να έβγαλε από το όλο deal 2.300.000 ευρώ αλλά η Ρούλα Κορομηλά αναγκάστηκε να βάλει ένα τέλος στον… επίγειο παράδεισο που είχε στην Μύκονο!
Τον δικό της επίγειο παράδεισο είχε χτίσει η Ρούλα Κορομηλά στη Μύκονο προκειμένου να περνά όμορφες και χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί.
Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500τ.μ. Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και αποτελούσε το αγαπημένο της “καταφύγιο”.
Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε αυτήν την κίνηση ήταν η υψηλή φορολογία και ο ΕΝΦΙΑ που την προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.
Ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, είδε το συγκεκριμένο σπίτι κι ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, της πρόσφερε 2.300.000 ευρώ προκειμένου να το κάνει δικό του, κάτι που η παρουσιάστρια δέχτηκε. Κάποια από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα ήταν ήταν δεσμευμένη, ενώ τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρούλα δεν μετάνιωσε στιγμή γι’ αυτήν της την απόφαση. Ίσα ίσα που όπως τονίζει, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση για την απόφαση της να το πουλήσει. Και αυτό γιατί θεώρησε πως έτσι όπως διαμορφώθηκε η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την δυσβάστακτη -για όλους- φορολογία έκανε την πιο σωστή κίνηση.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων