“Μαύρο” Πάσχα θα περάσει, όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια του ALPHA, Ελένη Μενεγάκη!

Δεν θα περάσει όμορφη Μεγάλη Εβδομάδα ούτε εκείνη αλλά ούτε και η οικογένειά της.

Όπως μου μεταφέρθηκε από έγκυρη πηγή, η παρουσιάστρια κάθε χρόνο υποβάλλεται σε κάποιους συγκεκριμένους τακτικούς ελέγχους, οι οποίοι όμως τώρα έγιναν οι αιτία για να χαλάσουν οι πασχαλινές της διακοπές!

Αναφέρομαι σε έναν έλεγχο που επιβάλλεται έτσι και αλλιώς, πόσο μάλλον, όταν μια γυναίκα έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε χειρουργική επέμβαση αυξομείωσης του μεγέθους του στήθους της, κάτι που όπως γνωρίζουμε έχει κάνει και η Μενεγάκη.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο, αυτής της εξέτασης, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ, οι γιατροί διαπίστωσαν κάποια ανησυχητικά πράγματα, τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν την Μενεγάκη στο χειρουργικό κρεβάτι!

Όπως μας αποκάλυψαν πηγές που βρίσκονται κοντά στη Μενεγάκη, η ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί, της εξήγησε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των ενθεμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο στήθος της, κάτι που αποτελεί έτσι και αλλιώς στάνταρ τακτική όταν παρέλθει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την αρχική χειρουργική επέμβαση, ειδικά στα παλαιότερα ενθέματα…

Μάλιστα, οι γιατροί της συνέστησαν να προβεί άμεσα στην αντικατάσταση…

Η Ελένη Μενεγάκη, ζήτησε από τους γιατρούς να αναβάλλει τη διαδικασία για το επόμενο διάστημα, ωστόσο αυτό, μάλλον, δε μπορεί να γίνει. Έτσι η Ελένη Μενεγάκη μέσα στις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο για να μάθει αν το χειρουργείο θα γίνει τελικά!

Σε περίπτωση που γίνει, οι διακοπές της με τον Ματέο και τα παιδιά θα αναβληθούν και όλοι θα περάσουν εδώ το Πάσχα αλλιώς όλοι – εκτός του μικρού Άγγελου που όπως γνωρίζω θα φύγει για μια εξόρμηση με την παρέα του – θα βρεθούν στην Άνδρο!

Πηγή: youweekly.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα