COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΚΟΣΜΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυστυχώς: Τέλος χρόνου για τον βασιλιά Κάρολο!

Ανακοινώνεται από το δεξί του χέρι

Ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη να χαιρετάει τα πλήθη καθώς επέστρεφε στο Clarence House μετά το σύντομο ταξίδι του στη Σκωτία με τη βασίλισσα Καμίλα, όπου γιόρτασαν την 19η επέτειο του γάμου τους.

Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο νωρίτερα φέτος, εμφανίστηκε σε πολύ καλή διάθεση, μέσα στη λιμουζίνα του, μία Bentley, καθώς επέστρεφε στο Clarence House, στο Λονδίνο, μαζί με την σύζυγό του Καμίλα.

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς Κάρολος: «Ξέρει ότι η ζωή του είναι σύντομη και θέλει…» – Η τελευταία του επιθυμία

Τέλος χρόνου για τον βασιλιά Κάρολο

Ενθουσιασμένα τα πλήθη τραβούσαν φωτογραφίες του Καρόλου με πολλούς να εμφανίζονται σοκαρισμένοι που ήταν τόσο τυχεροί και τον είδαν από κοντά. Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα επέστρεψαν στο σπίτι τους μετά από τη σύντομη διαμονή τους στο κτήμα Μπαλμόραλ για να γιορτάσουν τα 19 χρόνια έγγαμου βίου.

Ήταν η πρώτη του επίσκεψη στη χώρα από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του με τον καρκίνο και προκάλεσε παγκόσμιο σοκ. Ο Κάρολος ακολουθεί θεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου, όπως ανακοινώθηκε, μετά την επέμβαση προστάτη στην οποία υπεβλήθη, νωρίτερα φέτος.

Βασιλιάς Κάρολος:”Πολύ επικίνδυνος και επιθετικός ο καρκίνος”- Τα σενάρια διαδοχής του

Η κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου, που διεγνώσθη με καρκίνο, είναι αρκετά σοβαρή από όσο πίστευαν οι γιατροί.

Σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα και συγγραφέα Τομ Κουίν, ο καρκίνος του Βασιλιά Καρόλου είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι μας έχουν κάνει να πιστεύουμε.

Ο Βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με τον Tom Quinn, ήδη προετοιμάζει τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ για διάδοχό του, αλλά αυτό κρατείται “άκρως μυστικό” από τον δευτερότοκο γιο του, πρίγκιπα Χάρι.

Ο μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο νωρίτερα αυτό το μήνα, αφού υποβλήθηκε σε νοσοκομειακή θεραπεία για μία διαφορετική ασθένεια.

Ο συγγραφέας δήλωσε μιλώντας στην Mirror, ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται “στο επίκεντρο του σχεδιασμού της διαδοχής”, αλλά “κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι”. Η δυσπιστία λέγεται ότι προέκυψε μετά τις συνεντεύξεις του Χάρι στα μέσα ενημέρωσης και τις επιθέσεις του στη βασιλική οικογένεια στο πρώτο του βιβλίο απομνημονευμάτων, Spare.

Ο Κουίν ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο Χάρi είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: “Ο Κάρολος γνωρίζει επίσης ότι, ως μελλοντικός βασιλιάς, ο Γουίλιαμ βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού διαδοχής που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή – οι αξιωματούχοι είχαν υποθέσει ότι ο Κάρολος θα παρέμενε υγιής τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της όγδοης δεκαετίας του πριν χρειαστεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός διαδοχής, αλλά στην πραγματικότητα έχει αρχίσει τώρα και δείχνει ίσως ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι μας έχουν κάνει να πιστεύουμε.

“Ο σχεδιασμός της διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να συμμετέχει σε αυτόν για τον απλούστατο λόγο ότι αν νιώσει με οποιονδήποτε τρόπο ότι τον προσβάλλουν ή ότι δεν του δίνουν αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης”.

Ο Harry προκάλεσε αναστάτωση όταν κυκλοφόρησε το Spare, καθώς χτύπησε αρκετά μέλη της οικογένειάς του.

Στο βιβλίο, μίλησε για την ταραχώδη σχέση του με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και επιτέθηκε επίσης στον πατέρα του. Ο Χάρι εξαπέλυσε επίσης μια σειρά από επιθέσεις και στο ντοκιμαντέρ του Netflix με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Τα σχόλια του Τομ έρχονται εν μέσω ισχυρισμών ότι ο Χάρι είναι πρόθυμος να βοηθήσει τη βασιλική οικογένεια μετά τη διάγνωση του πατέρα του.

Ο δούκας του Σάσεξ επιβεβαίωσε ότι έχει προγραμματίσει κάποια ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εγγύς μέλλον, αφού επισκέφθηκε για λίγο τον πατέρα του νωρίτερα αυτό το μήνα.

Back to top button