COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Εφιαλτικές στιγμές για τη σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1: Μπούκαραν ληστές στο απόρθητο φρούριό της, στα Βόρεια προάστια και σήκωσαν πραγματικό θησαυρό αξίας άνω των 600.000 €! Συναγερμός ακόμη και στην Interpol!


Θύμα κλοπής έπεσε η Λόλα Νταϊφά, η οποία για χρόνια είχε συνδέσει το όνομά της με της δημόσιες σχέσεις του ΑΝΤ1 – Σε συνέντευξή της περιγράφει πως οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της και της άρπαξαν κοσμήματα τα οποία η ίδια χαρακτηρίζει «πραγματικό θησαυρό».

Αν και η οικία όπου διαμένει στα βόρεια προάστια θεωρείται απόρθητο φρούριο, μια λάθος κίνηση από την ίδια έμελλε να γίνει η αιτία να χαθούν ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» φτερά έκανε ο αμύθητος θησαυρός της σιδηράς κυρίας των δημοσίων σχέσεων Λόλας Νταϊφά μέσα σε μερικά λεπτά της ώρας.

«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμα και από τον 18ο αιώνα» λέει σήμερα στην «Espresso» η σπουδαία κυρία των δημοσίων σχέσεων, η οποία ξετυλίγει το κουβάρι της απίστευτης ιστορίας με την κλοπή του αμύθητου θησαυρού των κοσμημάτων.

Μάλιστα, η σπουδαιότητα της υπόθεσης είναι τέτοια, που από την πρώτη στιγμή για το συμβάν ενημερώθηκε η Ιnterpol, ενώ στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμός για τον θησαυρό της γυναίκας η οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τις δημόσιες σχέσεις του ΑΝΤ1, υπήρξε επιστήθια φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Μίνωα Κυριακού και πλήθους επωνύμων. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ηταν περίπου στα μέσα του Οκτωβρίου όταν η Λόλα Νταϊφά επέστρεφε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι της, στα βόρεια προάστια.

Στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας καλοντυμένος κύριος με νοσοκομειακή μάσκα στο πρόσωπο (λόγω Covid) τη χαιρετάει κανονικά. «“Γίνονται κάποιες εργασίες στον επάνω όροφο” μου λέει, χωρίς εγώ να βάλω κάτι κακό στον νου μου. Πράγματι έτσι ήταν, γίνονταν εργασίες στον επάνω όροφο από το διαμέρισμά μου. Πηγαίνω στην πόρτα μου, η οποία είναι ασφαλείας, ανοίγω με τα κλειδιά μου να μπω στο διαμέρισμα συνεχίζοντας να μιλάω στον άγνωστο άντρα.

Όσο όμως είχα ανοιχτή την πόρτα, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος άλλα δύο άτομα, χωρίς να τους αντιληφθώ, τα οποία και με λήστεψαν» λέει φανερά συγχυσμένη για το συμβάν η Λόλα Νταϊφά. Ύστερα από λίγα λεπτά, αφού αποχαιρέτησε τον καλοντυμένο κύριο της πολυκατοικίας, έκλεισε την πόρτα του διαμερίσματός της. Όλα όμως είχαν τελειώσει για τους ληστές, αφού ο χρόνος ήταν αρκετός για να πάρουν τον πολύτιμο θησαυρό που ήθελαν. «Τα κοσμήματα που εκλάπησαν τα είχα στο συρτάρι. Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου.

Ηταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά. Το φοβερό είναι ότι πήγαν απευθείας στο συρτάρι που τα είχα τοποθετήσει. Πολλοί, βέβαια, θα αναρωτηθούν γιατί δεν τα είχα στη θυρίδα: μα, τα κοσμήματα ήθελα να τα φοράω, να τα χαίρομαι όταν βγαίνω έξω. Και τα φορούσα. Αλλιώς δεν έχει νόημα να έχει κάποιος κοσμήματα. Επίσης, ήμουν σίγουρη ότι δεν θα συνέβαινε κάτι κακό σε μένα, γιατί το σπίτι μου είναι πραγματικό φρούριο. Από παντού είναι ασφαλισμένο και έχει και συναγερμό» αναφέρει αποκλειστικά στην «Espresso» η Λόλα Νταϊφά.

Οι επόμενες κινήσεις για τη σιδηρά κυρία, όταν αντιλήφθηκε ότι της έλειπαν τα κοσμήματα, ήταν άμεσες. Τηλεφώνησε στη ΓΑΔΑ, η οποία και κινήθηκε με τάχιστους ρυθμούς, λόγω της μεγάλης ποσότητας των κοσμημάτων αλλά και της αξίας που είχαν. «Ενήργησαν τάχιστα και θέλω να ευχαριστήσω όλη την Ελληνική Αστυνομία για όλες τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Αμέσως μάλιστα ειδοποιήθηκε και η Ιnterpol προκειμένου να μην τα φυγαδεύσουν εκτός Ελλάδος».

Στην ερώτησή μας αν πηγαίνει το μυαλό της σε κάποια πρόσωπα, η ίδια μας παρέπεμψε στα λόγια και στις μέχρι τώρα υποψίες των αστυνομικών. «Οι αστυνομικοί μάς είπαν πως πρόκειται για σπείρα Ρομά που ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς έτυχε την ημέρα εκείνη να έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα, το μυαλό μου ήταν στο πρόβλημά μου και όχι στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μπουν οι “ποντικοί” ανενόχλητοι μέσα και να μην αφήσουν τίποτα» κατέληξε η Λόλα Νταϊφά.

Back to top button