COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

Έγκλημα Τεμπών: Ο μεγαλύτερος αριθμός των θυμάτων δεν σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων αλλά κάηκε από την πυρκαγιά που ακολούθησε την έκρηξη – Στα χέρια τον Εφέτη – Ανακριτή στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το δεύτερο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας μετέφερε 12 έως 15 τόνους χημικών διαλυτών για την νόθευση και το λαθρεμπόριο των καυσίμων

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον Πάνο Παναγιωτόπουλο του Χρήστου Κωνσταντινίδη που έχασε τη γυναίκα του στο φονικό δυστύχημα
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που αλλάζουν εντελώς την εικόνα που είχαμε μέχρι σήμερα για το έγκλημα των Τεμπών έκανε την Πέμπτη το βράδυ στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου «Κόκκινη Ζώνη» (Kontra, 8:30 με 9:30 το βράδυ από Δευτέρα έως και Πέμπτη) ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, που έχασε τη γυναίκα του και μητέρα τεσσάρων παιδιών Βασιλική Χλωρού στο φονικό δυστύχημα.

Ο κος Κωνσταντινίδης έβγαλε στην επιφάνεια τα συμπεράσματα της επιστημονικής έρευνας τριών κορυφαίων ερευνητών (του Βασίλη Κοκοτσάκη, του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Τέξας Μάνου Παπαδάκη και του πολιτικού μηχανικού Βασίλη Ντούβρα).

Χορηγούμενο

Από τα επιστημονικά αυτά συμπεράσματα προκύπτει, με βάση ατράνταχτα στοιχεία ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών δεν έχασαν τη ζωή τους από τη σύγκρουση των τρένων, αλλά από την σφοδρή πυρκαγιά που ακολούθησε την έκρηξη η οποία προέκυψε αμέσως μετά.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι σπουδαίοι επιστήμονες επιμένουν ότι οι μηχανές των δύο τρένων δεν συγκρούστηκαν μεταξύ τους, γιατί ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας αντιλήφθηκε την επιβατική αμαξοστοιχία να έρχεται και προσπαθώντας να φρενάρει με όλη του τη δύναμη εκτροχίασε τη μηχανή! Ως εκ τούτου, σύμφωνα πάντοτε με τους ειδικούς επιστήμονες, η μηχανή της επιβατικής αμαξοστοιχίας συγκρούστηκε με τα πρώτα βαγόνια της εμπορικής! Από τη σύγκρουση αυτή προέκυψαν η έκρηξη και η σφοδρή πυρκαγιά, επειδή όπως καταθέτουν με την υπογραφή τους οι ερευνητές το βαγόνι αυτό μετέφερε παρανόμως και λαθραία 12 έως 15 τόνους χημικών διαλυτών, που προορίζονταν για τη νόθευση των καυσίμων, από την οποία οι λαθρέμποροι κερδίζουν δισεκατομμύρια σε βάρος του Κράτους και των Ελλήνων πολιτών!

Οι τρείς κορυφαίοι επιστήμονες, σύμφωνα πάντοτε με τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, στον Πάνο Παναγιωτόπουλο, έχουν αποδείξεις ότι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε ξυλόλιο, βενζόλιο και τολουόλιο, δηλαδή χημικούς διαλύτες που είναι εξαιρετικά εύφλεκτοι και δικαιολογούν την έκρηξη, το μεγάλο μανιτάρι που σχηματίστηκε και τη σφοδρή πυρκαγιά που ακολούθησε.

Χορηγούμενο

Και το χειρότερο απ’ όλα: ο Χρήστος Κωνσταντινίδης υπογράμμισε ότι η έρευνα των τριών πραγματογνωμόνων εξηγεί το γεγονός ότι τα πτώματα, που δεν απανθρακώθηκαν εντελώς, βρέθηκαν στη λεγόμενη «στάση του πυγμάχου», την οποίαν λαμβάνουν ενστικτωδώς πριν επέλθει ο θάνατος όσοι είναι θύματα πυρκαγιάς!

Όλα αυτά ειπώθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στις 9:00 στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου, ενώ το πρωί της ιδίας ημέρας ο Χρήστος Κωνσταντινίδης κατέθεσε όλο το πόρισμα των πραγματογνωμόνων των συγγενών στον Ειδικό Εφέτη – Ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη.

Ο τελευταίος είναι υποχρεωμένος να συμπεριλάβει στην δικογραφία το συγκεκριμένο πόρισμα και να το συνδυάσει με το πόρισμα του νέου πραγματογνώμονα που όρισε μόλις τον περασμένο Μάρτιο, μετά από τις σφοδρότατες καταγγελίες των συγγενών των θυμάτων και τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος πραγματογνώμονας που ορίστηκε από τη Δικαιοσύνη είχε αποφανθεί ότι «τα χρώματα βαφής των μηχανών και πιθανώς τα υγρά των μπαταριών τους είχαν δημιουργήσει το μανιτάρι της έκρηξης και την φονική πυρκαγιά που ακολούθησε»!

Χορηγούμενο

Και γεννάται το ερώτημα: Επρόκειτο περί ανθρώπινης βλακείας ή περί κατευθυνόμενης προσπάθειας συγκάλυψης; Από τη στιγμή, μάλιστα, που προκύπτει ότι αν το βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας δεν μετέφερε λαθραία και παράνομα τους χημικούς διαλύτες θα είχαν σωθεί τα περισσότερα θύματα, που φαίνεται ότι δεν σκοτώθηκαν στη σύγκρουση αλλά έγιναν στάχτη από τη σφοδρότατη έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, όλα όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Κόκκινη Ζώνη» και τον Πάνο Παναγιωτόπουλο

ΧορηγούμενοBack to top button