COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Εγκληματική ομάδα νεαρών – γόνων πλουσίων οικογενειών της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, πίσω από τον βιασμό της 24χρονης στη νύχτα των οργίων, στην προεδρική σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Προκαλεί σάλο μια νέα ανάρτηση στο διαδίκτυο!


Όλα δείχνουν ότι πίσω από τον φρικιαστικό βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας, ναρκωμένης με υπνωτικά χάπια, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε προεδρική σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται μια πολυμελής εγκληματική ομάδα νεαρών – γόνων νεόπλουτων οικογενειών από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Στην υπόθεση, διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο έχουν αναμίξει και το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου, γιού του γνωστού εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου, κάτι που διαψεύστηκε αμέσως από τη γνωστή εφοπλιστική οικογένεια.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι ο βιασμός της άτυχης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη από πλούσιους γόνους, έχει πολλά παρακλάδια.

Εκτός από το γεγονός ότι ο βασικός καταγγελλόμενος για τον βιασμό δεν προφυλακίστηκε, τώρα άλλο ένα πρόσωπο το οποίο με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε αναφερθεί στο συμβάν, υποστηρίζει πως έπεσε θύμα πλαστογραφίας και άσκησης βίας! Υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν ήταν παρών στο βιασμό και πως άγνωστοι – που δεν κατονομάζει — τον άρπαξαν και άσκησαν βία επάνω του.

Διαβάστε την ανάρτησή του

Η νέα ανάρτηση του εμπλεκόμενου στην υπόθεση

Η προηγούμενη ανάρτηση την οποία τώρα διαψεύδει ο συγκεκριμένος άνθρωπος

Με ανάρτηση του ο συγκεκριμένος παραδέχεται ότι παρέσυρε την κοπέλα στην σουίτα

Αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του συγκεκριμένου προσώπου, τότε ενισχύονται οι υποψίες περί ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκονται πρόσωπα υπεράνω υποψίας και προβαίνουν σε συστηματικής κακοποιήσεις κοριτσιών.

Το χρονικό της ντροπής

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καταγγελία 24χρονης για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη στην οποία φέρεται να εμπλέκονται τέσσερις άνδρες που είναι μέλη οικογενειών γνωστών επιχειρηματιών της πόλης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος στο ποτό της 24χρονης, η οποία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, υπήρχε υπνωτικό χάπι με αποτέλεσμα η πράξη να γίνει χωρίς τη θέλησή της.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που είχε διοργανωθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας ανέφερε πως «στο ποτό υπήρχε υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση και η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της», ενώ τόνισε πως ο 27χρονος επιχειρηματίας, που καταγγέλλεται ως δράστης του βιασμού, ομολόγησε ότι είναι αυτός που βρέθηκε εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

«Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η κοπέλα, που παλεύει να σταθεί στη ζωή και στην κοινωνία. Ο δράστης συνελήφθη, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι που προβλέπει ο νόμος και η ανάκριση συνεχίζεται», κατέληξε ο κ. Ζιώγας.

Η 24χρονη κλήθηκε χθες από την πέμπτη τακτική ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό που κατήγγειλε. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσή της ανέφερε πως τρία άτομα την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο. Η ανακρίτρια καλείται να αποφασίσει αν θα κληθούν για κατάθεση και τα υπόλοιπα άτομα που ανέφερε η 24χρονη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο άνθρωπος που φέρεται ότι προσκάλεσε την κοπέλα στη σουίτα του γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης είχε αναρτήσει το εξής κείμενο: «Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου, ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού 5αστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στη προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας που ήρθαν από Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά την διάρκεια της, με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη».

Στη συνέχεια απενεργοποίησε το προφίλ του. Πάντως στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και άλλοι άνδρες από την Αθήνα οι οποίοι επίσης έχουν απενεργοποιήσει τα προφίλ τους.

Back to top button