Της σύνταξης του europost.gr

Αίσθηση τρόμου στην κοινή γνώμη έχουν προκαλέσει τα ρεπορτάζ, που αναφέρονται στη σύλληψη δυο Βουλγάρων εγκληματιών, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί στο παρελθόν για πολλά κακουργήματα και αποφυλακίστηκαν το 2019 με νόμους του ΣΥΡΙΖΑ, για να στοχοποιήσουν, αυτή τη φορά, νεαρές ιερόδουλες, τις οποίες έκλεβαν, βίαζαν και τσάκιζαν με σφυριά, βαριά κατσαβίδια και ρόπαλα!

Οι πολίτες αισθάνονται ανυπεράσπιστοι και εκτεθειμένοι από την Πολιτεία, όσο δεν ξαναγυρίζουν στη φυλακή τέτοιου είδους υποκείμενα και όσο δεν διασφαλίζεται ότι θα μείνουν πίσω από τα κάγκελα για πολλές δεκαετίες, προκειμένου να διαφυλαχτεί η κοινωνία από τα εγκληματικά τους ένστικτα. Οι συγκεκριμένοι νόμοι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταργηθούν από την αρχή μέχρι το τέλος και να αυστηροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό η ισχύουσα ποινική νομοθεσία, ώστε να μπεί φρένο στο όργιο εγκληματικότητας, που καθιστά ασφυκτική πλέον την καθημερινότητα του πολίτη.

Όταν λέμε ισόβια, πρέπει να εννοούμε ισόβια! Και όταν λέμε 15 χρόνια, πρέπει να εκτίονται 15 χρόνια ποινής στις φυλακές! Αν δεν υπάρχουν τόσες φυλακές όσες χρειάζονται, τότε πρέπει να κατασκευαστούν και άλλες! Τέρμα η υποκρισία των κυβερνήσεων και ο ψευδοπροοδευτισμός των ορισμένων δογματικών αριστερών, αλλά και κάποιων “μοντέρνων νεοφιλελέ!”. Δεν μπορεί η Ελληνική κοινωνία να πληρώνει τις ιδεοληψίες, τα συμπλέγματα και τις εμμονές του κάθε τυχάρπαστου πολιτικού, που εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες ή τον έσπρωξαν κομματικές παρέες και διαπλεκόμενα συμφέροντα, για να σκαρφαλώσει μέχρι την καρέκλα του βουλευτή και του υπουργού! Ώστε να καταρτίζει στη συνέχεια βλακώδεις νόμους, που του εισηγούνται ανόητοι σύμβουλοι και να παραδίδει τους αθώους πολίτες στην εγκληματικά λαιμαργία Ελλήνων και ξένων εγκληματιών.

Η κοινωνία μας, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, κατά πλειοψηφία, απαιτεί να στραφούμε προς συντηρητικές, διαχρονικές, αξίες και αρχές, τις οποίες συνδυάζουν όλες οι προοδευτικές κοινωνίες της Ευρώπης με τον υγιή εκσυγχρονισμό και τα ουσιαστικά βήματα προς τα μπρος!

Τα αναλυτικά στοιχεία του αστυνομικού ρεπορτάζ, γύρω από την υπόθεση των δυο Βουλγάρων εγκληματιών προκαλούν σοκ και αξίζει τον κόπο να παρατεθούν με ορισμένες συγκλονιστικές λεπτομέρειες:

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν την Τρίτη δύο επικίνδυνοι κακοποιοί από τη Βουλγαρία, που εμπλέκονται σε τρεις υποθέσεις αρπαγής, ληστείας και βιασμού εκδιδομένων γυναικών.

Τα περιστατικά αυτά έλαβαν χώρα τις τελευταίες 15 ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπου οι δράστες, αφού προηγουμένως παραβίαζαν χώρους που δεν χρησιμοποιούνταν (πρώην επαγγελματικούς χώρους, γραφεία κ.λπ.), έκλειναν ραντεβού στις εκδιδόμενες γυναίκες, εμφανιζόμενοι ως πελάτες.

Όταν έφταναν οι γυναίκες στους χώρους, οι δράστες τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν άγρια χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα, όπως λοστούς, μαχαίρια, και κατσαβίδια, με αποτέλεσμα να προξενήσουν και στις τρεις γυναίκες σοβαρές σωματικές βλάβες.

Χαρακτηριστικό της ιδιαίτερης σκληρότητας των δραστών είναι ότι σε μία γυναίκα προκάλεσαν κάταγμα στην κρανιοεγκεφαλική χώρα, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα αριστερού χεριού, καθώς και εκδορές και μώλωπες σε όλο το σώμα της.

Ακολούθως προχωρούσαν σε αλλεπάλληλους βιασμούς των θυμάτων τους και τους αφαιρούσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα που έφεραν μαζί τους, μεταξύ των οποίων και τις κάρτες των δωματίων στα ξενοδοχεία διαμονής τους.

Με τις κάρτες αυτές μετέβαιναν στα δωμάτια για να αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα. Σε μια περίπτωση μάλιστα αφαίρεσαν πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες προέβησαν σε ανάληψη 4.300 ευρώ από μηχάνημα ΑΤΜ, αφού εξανάγκασαν βίαια την παθούσα να τους αποκαλύψει τους κωδικούς.

Ακόμα οι δράστες επικοινωνούσαν με οικεία πρόσωπα των θυμάτων τους απαιτώντας χρήματα για την απελευθέρωσή τους και λαμβάνοντας σε μία περίπτωση 1.000 ευρώ. Μετά την εγκληματική τους δράση εγκατέλειπαν τα θύματά τους αβοήθητα και δεσμευμένα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση, καθώς κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικούς. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα