Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 15:16
Αρχική EΛΛΑΔΑ Εικόνες που σοκάρουν...

Εικόνες που σοκάρουν: Βίντεο ντοκουμέντο, από τον… πόλεμο των αντιεξουσιαστών στο Κουκάκι.

Εικόνες από την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι δίνει στην δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία. Καρέ – καρέ η… πολιορκία της Ματρόζου και τι βρήκαν οι αστυνομικοί.

Σε οκτώ συλλήψεις, πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες, προχώρησε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, 11.01.2020, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου στην οδό Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, το οποίο είχε ανακαταληφθεί.

Η συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 21:30, ενώ διενεργήθηκε με την παρουσία εισαγγελέα, όπως και αυτή που έγινε νωρίτερα, στην οδό Ματρόζου, στην ίδια περιοχή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα, Κυριακή 12.01.2020, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση.

Δείτε τις εικόνες από το Κουκάκι:

-διαφ.-

Οι επιχειρήσεις στο Κουκάκι
Υπενθυμίζεται, ότι στην επιχείρηση για την εκκένωση του κτιρίου της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι, που ολοκληρώθηκε στις 20:30, συνελήφθησαν τρεις άνδρες (ο ένας ανήλικος) και δύο γυναίκες. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια.

-διαφ.-

Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία στις δύο επιχειρήσεις για την εκκένωση των κτιρίων τραυματίσθηκαν συνολικά 6 αστυνομικοί.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων