COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Εικόνες σοκ: Πως είναι και τι κάνει σήμερα η Ειρήνη Σκλήβα – Η ζωή μετά το σκληρό διαζύγιο, η καλλονή κόρη της και ο νέος της σύντροφος (φωτο)


Η Ειρήνη Σκλήβα πάντοτε θα μας φέρνει μια άλλη… εθνική υπερηφάνεια, με την ίδια να κατακτά το 1996 τον τίτλο της Μις Κόσμος και σήμερα να είναι εξίσου όμορφη, μετά από 26 ολόκληρα χρόνια.

Η Ελληνίδα καλλονή, που είχε κερδίσει τα καλλιστεία, τα οποία εκείνη τη χρονιά είχαν πραγματοποιηθεί στην Ινδία, είναι σήμερα 44 ετών, αφού ήταν μονάχα 18 όταν κέρδισε τους τίτλους, παραμένει πραγματικά μια οπτασία, τρελαίνοντας άπαντες με την απαστράπτουσα γοητεία της.

Ένα περίπου χρόνο μετά την αυλαία στην δικαστική διαμάχη της Ειρήνης Σκλήβα με τον μεσίτη σκαφών Νίκο Χυδήρογλου και το διαζύγιο που τελικά εκδόθηκε με την Μις Κόσμος 1997 να χάνει τα ασφαλιστικά μέτρα και να αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι στη Βούλα όπου έζησαν και απέκτησαν την μοναχοκόρη τους, και η ίδια δείχνει να στέκεται και πάλι στα πόδια της.

Η Ειρήνη Σκλήβα με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Χυδήρογλου
Μετά από μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία έπρεπε να αλλάξει τα πάντα στη ζωή της και να κάνει μια νέα αρχή με την 15χρονη κόρη της Μαριτίνα, η 44χρονη καλλονή έχει αρχίσει δειλά-δειλά να κάνει κάποιες περιορισμένες κοσμικές εμφανίσεις τις οποίες είχε απαρνηθεί τα 16 χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία.

Η Σκλήβα κλήθηκε να διαχειριστεί μια εξαιρετικά επίπονη κατάσταση στο διαζύγιό της η οποία τελικά κατέληξε με την ίδια να λαμβάνει από τον πρώην σύζυγό της 3000 ευρώ για το ενοίκιο και τον Χυδήρογλου να πουλά το σπίτι τους. Πέρασε, λοιπόν, ένας χρόνος από όλα αυτά.

Η ανάδειξή της ως της ωραιότερης γυναίκας του κόσμου ήταν η ευκαιρία να γνωρίσει ολόκληρος ο πλανήτης τη σύγχρονη Ελληνική ομορφιά

Η εστεμμένη αφήνει σιγά-σιγά πίσω της τα άσχημα του παρελθόντος, παραμένει αφοσιωμένη στο παιδί της αλλά ετοιμάζεται να ενεργοποιηθεί και πάλι επαγγελματικά. Όχι ως μοντέλο αλλά σίγουρα, όπως μαθαίνουμε, θα την ενδιέφερε μια τηλεοπτική πρόταση στην οποία θα μπορούσε να ανταπεξέλθει με αξιοπρέπεια όπως τονίζει ή μια πρόκληση που να έχει να κάνει με τον χώρο της μόδας…

Πως είναι η ζωή της σήμερα
Το 1996 η Ειρήνη Σκλήβα, στέφθηκε Μις Κόσμος στην ηλικία των 18 ετών, γεγονός που θεωρήθηκε ασύλληπτο για το νεαρό της ηλικίας της. Μετά από λίγα χρόνια η ίδια παντρεύτηκε, με τον Νίκο Χυδήρογλου. Οι δυο τους έγιναν γονείς, καθώς απέκτησαν μια κόρη. Το όνομα της κορούλας τους είναι Μαριτίνα. Τότε, ήταν και η εποχή που η Ειρήνη πήρε τη μεγάλη απόφαση στη ζωή της. Αυτό, διότι η ίδια εγκατέλειψε το μόντελινγκ. Στη συνέχεια προτίμησε να αφιερωθεί στην οικογένειά της και να κάνει στην άκρη, τα επαγγελματικά της.

Ο γάμος της Ειρήνης και του συζύγου της έκανε τον κύκλο του. Έτσι, οι δυο τους έπειτα από δεκαέξι χρόνια κοινής πορείας, οι δρόμοι τους χώρισαν, καθώς πήραν διαζύγιο. Το μοντέλο ζει με την κόρη του αλλά πολύ σπάνια την εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας.

Η κόρη της «Μις Κόσμος» έγινε 18 και είναι μια καλλονή

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα ενηλικιώθηκε και το γιόρτασε μ’ ένα εντυπωσιακό πάρτι
Η Μαριτίνα λοιπόν έκλεισε τα 18 της χρόνια και οι δικοί της φρόντισαν να το γιορτάσουν όπως αρμόζει σε ένα κορίτσι που ενηλικιώνεται.

Από τις φωτογραφίες που ανέβασε η μητέρα της, το πάρτι που διοργάνωσε κοντά ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με εξίσου εντυπωσιακή τούρτα και την εορτάζουσα να λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, ενώ τα δεκάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό την ώρα που έσβησε τα κεράκια της, ήταν φαντασμαγορικά.

Η Μαριτίνα λατρεύει τις εικαστικές τέχνες και την ιππασία και μάλιστα έχει πολύ καλές επιδόσεις στο άθλημα, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Back to top button