COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εικόνες σοκ σε ζωολογικό κήπο: Σκύλος παγιδεύτηκε σε κλουβί με λιοντάρι! Δείτε τι συνέβη!


Τα σκυλιά και τα αιλουροειδή είναι εχθροί εδώ και αιώνες. Για αυτό τον λόγο οι επισκέπτες σε ένα ζωολογικό πάρκο στην Αμερική συγκλονίστηκαν όταν είδαν ένα σκύλο μέσα σε ένα κλουβί λιονταριού. Η ιστορία του σκύλου και του λιονταριού που θα διαβάσετε σε αυτό το άρθρο, ξεκινάει όταν ο σκύλος άρχισε να τρέχει ανεξέλεγκτα μέσα στο ζωολογικό πάρκο. Ο επιστάτης κυνηγούσε το σκυλάκι με πανικό, αλλά δεν μπορούσε να το πιάσει. Ο σκύλος μπήκε στο κλουβί και κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Το τεράστιο λιοντάρι, μόλις είδε τον σκύλο στον χώρο του τον πλησίασε με αργά βήμα. Οι καρδιές όλων όσων παρακολουθούσαν σταμάτησαν να χτυπάνε…

Το λιοντάρι ονομάζεται Bonedigger και είναι ένα ζώο βάρους τουλάχιστον 226 κιλών. Ένα λιοντάρι τέτοιου μεγέθους, μπορεί να φάει εύκολα το θήραμα του σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Οι επισκέπτες σοκαρίστηκαν όταν είδαν αυτό το γιγαντιαίο θηρίο πρόσωπο με πρόσωπο με ένα μικρό σκύλο. Το λιοντάρι πλησίασε το σκυλάκι και όλοι κάλυψαν τα μάτια με τα χέρια τους για να μη βλέπουν.

Τα λιοντάρια κυνηγούν το θήραμα τους όταν το πλησιάσουν αρκετά. Στη συνέχεια θα επιτεθούν και θα προσπαθήσουν να το χτυπήσουν ή να το ρίξουν κάτω. Μετά σφίγγουν με τα σαγόνια τους γύρω από το λαιμό, σκοτώνοντας το θήραμα τους, σπάζοντας το λαιμό ή στραγγαλίζοντας το. Ο Bonedigger άρχισε να ακολουθεί το αθώο σκυλάκι μέσα στο κλουβί με το ένστικτο του άγριου λιονταριού.

Όταν ένας εισβολέας όπως αυτός ο σκύλος μπαίνει στο κλουβί του, είναι θέμα χρόνου να του επιτεθεί το λιοντάρι. Η κατάσταση στον ζωολογικό κήπο δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Bonedigger πλησίαζε συνεχώς όλο και πιο κοντά. Όταν πλέον απείχε μερικά εκατοστά, οι επισκέπτες έμειναν έκπληκτοι.

Ο σκύλος ονομάζεται Milo και είναι 8 χρονών. Βρισκόταν στο ζωολογικό κήπο για να περάσει χρόνο με τους επισκέπτες. Σε αντίθεση με το λιοντάρι, ο Milo δεν έχει ένστικτα κυνηγού. Το μικρό σκυλάκι ζυγίζει περίπου 6 κιλά και είχε περιορισμένες κινήσεις όταν αντιμετωπίζει απειλητικά τη ζωή του. Αυτό έκανε ακόμα πιο επικίνδυνη τη συνάντηση με το λιοντάρι. Ο Milo ήταν ένα εύκολο θύμα και ο Bonedigger το γνώριζε πολύ καλά αυτό.

Το γιγαντιαίο λιοντάρι δεν είχε εύκολη ζωή. Ο Bonedigger γεννήθηκε με μία αναπηρία στα κόκαλα του. Αυτός ήταν και ο λόγος που κινήθηκε πιο αργά από τα υπόλοιπα λιοντάρια. Όμως, το ένστικτο του για να σκοτώσει το θήραμα του ήταν ακόμα στη θέση του. Ήταν μία πολύ επικίνδυνη κατάσταση για το σκυλάκι. Οι επισκέπτες μπορούσαν να το δουν πολύ καθαρά.

Ο Bonedigger είχε επίσης μία εξαιρετική σχέση στον ζωολογικό κήπο με τον John Reinke. Εκείνος είχε χάσει και τα δύο του πόδια μετά από ένα άλμα bungee jumping. Ίσως, το όνομα του να μη σας λέει πολλά.

Ο John Reinke ήταν ένας από τους κύριους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς του Netflix “Tiger King” και εξιστορούσε την ενδιαφέρουσα ζωή του ιδιοκτήτη του ζωολογικού κήπου Joe Exotic. Η σειρά αφορούσε τον κόσμο των άγριων ζώων και τη διαμάχη του Joe Exotic με τους Big Cat Rescue και Carole Baskin. O Reinke εργαζόταν στο ζωολογικό κήπο και παρακολουθούσε τη σειρά με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο John Reinke απολάμβανε να εργάζεται για τον ιδιοκτήτη του ζωολογικού κήπου Joe Exotic. Δυστυχώς, όλο αυτό τελείωσε όταν ο Joe έχασε τη γυναίκα του και άρχισε να τρελαίνεται. Μετά από λίγους μήνες ξανά παντρεύτηκε και σχεδίαζε να κερδίσει τις μάχες με τους αντιπάλους του. Λίγοι θα πίστευαν τα σκοτεινά σχέδια που έκανε…

Ο Joe Exotic είχε γίνει ένα καταχρηστικό άτομο και αγαπούσε το χάος. Ο John Reinke υπέστη τραυματικά γεγονότα στο ζωολογικό κήπο. Ένας από τους συναδέλφους του έχασε το χέρι του, καθώς δαγκώθηκε από ένα λιοντάρι. Η σύζυγος του Joe σκοτώθηκε κατά λάθος όταν πυροβόλησε τον εαυτό της με το όπλο. Όμως, αυτό που συνέβη στη συνέχεια είναι αδύνατον να το πιστέψουμε.

Ο Joe Exotic προσέλαβε πληρωμένους δολοφόνους για να σκοτώσουν τους αντιπάλους του. Όμως, τα σχέδια του διέρρευσαν στην αστυνομία και τον συνέλαβαν. Καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκιση. Ο παλιός του φίλος John Reinke είχε διακόψει κάθε επαφή μαζί του. Αλλά γνώριζε ότι δε θα ήταν η τελευταία είδηση που θα έπαιρνε από τον Joe Exotic.

Ο John Reinke παραδέχτηκε ότι πάντα του άρεσε η φύση. Το 1994 είχε το ατύχημα με το bungee jumping. Έπεσε από τα 17 μέτρα, συνθλίβοντας και τα δύο του πόδια. Τώρα αφιερώνει τη ζωή του στα άγρια ζώα και στα σκυλάκια του. Το λιοντάρι δεν πείραξε καθόλου το σκυλάκι όταν το είδε στο κλουβί του.

Όταν έχασε τα πόδια του ο John προσπάθησε να βρει μία νέα δουλειά. Επισκέφτηκε για πρώτη φορά τον ζωολογικό κήπο την Άνοιξη. Από τότε πήγαινε κάθε Κυριακή και τελικά ο Joe Exotic του πρόσφερε δουλειά και ένα μέρος για να μείνει. Ήταν η μέρα που γνώρισε ο Reinke το μεγαλόσωμο λιοντάρι Bonedigger, αλλά μετά συνέβη κάτι φοβερό…

Εκτός από τα λιοντάρια, ο John Reinke φρόντιζε επίσης και τα σκυλάκια του ζωολογικού πάρκου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, όλα τα σκυλιά τον κοιτούσαν υπομονετικά στα μάτια. Ο σκύλος με το όνομα Milo παρατήρησε ότι ο John είχε περάσει πολύ δύσκολα και έγινε ο αχώριστος φίλος του. Ένας απερίγραπτος δεσμός άρχισε να σχηματίζεται μεταξύ τους. Το μεγάλο σοκ ήρθε όταν ο Reinke είδε τον Milo να μπαίνει στο κλουβί του λιονταριού.

Σε αντίθεση με αυτό που θα περίμεναν οι περισσότεροι, τα ζώα τα πήγαν εκπληκτικά καλά! Στην πραγματικότητα, το λιοντάρι και ο μικρός σκύλος συνδέθηκαν όταν το λιοντάρι ήταν ακόμα μικρό και η αγάπη τους δε σταμάτησε ποτέ. Αγκαλιάστηκαν ο ένας με τον άλλον, έφαγαν το κρέας μαζί και έπαιξαν στο κλουβί όπως ήθελαν.

Ο John Reinke ανακάλυψε ότι είχε την ικανότητα να μεγαλώνει ζώα αφού έχασε τα πόδια του στο ατύχημα. Έτσι, κατάφερε να σχηματίσει έναν ειδικό δεσμό με τα άγρια ζώα του ζωολογικού κήπου και να εξακολουθεί να ζει με αυτόν τον τρόπο. Η οικογένεια του και τα σκυλάκια του, τον βοηθάνε κάθε μέρα να φροντίζει τα ζώα.

Back to top button