Το europost.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία υπόθεση απάτης με πολλά θύματα και με πρωταγωνίστρια μία μυστηριώδη ψηλή και ξανθιά γυναίκα. Η τελευταία εμφανίζεται ως «Αμερικανοεβραία πράκτορας» και με την πειθώ που διαθέτει νοικιάζει σπίτια το ένα μετά το άλλο και προσλαμβάνει και προσωπικό για επαγγελματικές της ανάγκες, εξαπατώντας τους ανυποψίαστους πολίτες που συναλλάσσονται μαζί της

Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, νοίκιασε μονοκατοικία στη Κηφισιά με ωραίο κήπο, υποσχόμενη στον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη ότι θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και υπογράφοντας και σχετικό μισθωτήριο συμβόλαιο. Του είπε δε, ότι επειδή «πληρώνεται από μυστικά κονδύλια ξένης πρεσβείας, θα καταβληθούν τα χρήματα στον λογαριασμό του σε λίγες μέρες». Ο ιδιοκτήτης περίμενε και ξαναπερίμενε, έκανε τηλέφωνα και ζητούσε συναντήσεις για να πάρει τα οφειλόμενα, αλλά αποτέλεσμα μηδέν.

«Ήταν τόσο γλυκομίλητη και τόσο ευγενής και έδειχνε τόσο αξιόλογη και μορφωμένη, που είναι αλήθεια ότι την πίστεψα», αφηγείται στο europost.gr ένα από τα θύματά της.

«Οι κλωστές άρχισαν να ξηλώνονται από το πουλόβερ», μόλις ο ιδιοκτήτης –θύμα είδε στο διαδίκτυο σχόλια, που είχαν αναρτήσει και άλλοι παθόντες, που περιέγραφαν μία «κυρία» που τους είχε εξαπατήσει και έμοιαζε πολύ με τη δική του περίπτωση.

Διαβάστε εδώ πόσους ανυποψίαστους πολίτες έχει εξαπατήσει

Η υπόθεση έχει φτάσει ήδη στις αστυνομικές αρχές και αναμένονται εξελίξεις για τις οποίες θα σας τηρούμε ενήμερους


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα