Την αποκαλούν «βασίλισσα των όπλων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει πάνω από μισό εκατομμύριο followers στο Instagram και δεν κρύβει τον θαυμασμό της για την αμερικανική νομοθεσία περί οπλοκατοχής.

Βετεράνος των IDF, των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, η Ορίν Τζούλι κάνει θραύση στα social media με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, όπου εικονίζεται σε διάφορες τολμηρές πόζες -σχεδόν πάντα με όπλα.

Η 25χρονη μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στο σπίτι της στο Ραμάτ Γκαν του Ισραήλ και τις ΗΠΑ, που θεωρεί ότι έχουν τους καλύτερους νόμους για τα όπλα.

Η εκρηκτική Ορίν κατατάχθηκε σε ηλικία 18 ετών και από την πρώτη στιγμή ενθουσιάστηκε με τα όπλα. «Από την πρώτη σφαίρα που έριξα κατάλαβα ότι αυτός είναι ο έρωτας της ζωής μου», λέει. Απογοητεύτηκε όταν την περιόρισαν σ’ ένα γραφείο, αφού διψούσε για μάχιμο ρόλο, αλλά μετά από έναν χρόνο την μετέθεσαν σε μια μονάδα έρευνας και διάσωσης. Αφού υπηρέτησε επί τρία χρόνια και δύο μήνες, τώρα παραδίδει μαθήματα σε νεαρά κορίτσια για την εμπειρία της στον ισραηλινό στρατό.

Η 25χρονη λέει ότι νιώθει ασφαλής όταν οπλοφορεί, επειδή μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, την οικογένειά της και τους ανθρώπους γύρω της. Το αγαπημένο της πιστόλι είναι ένα ΤP9 Canik, αλλά η λίστα των όπλων που θα ήθελε στη συλλογή της είναι μακρά. Ξοδεύει ώρες ολόκληρες στα γυμναστήρια, αλλά -αναμενόμενο άλλωστε- και στα σκοπευτήρια, όπου τρελαίνεται να αδειάζει τους γεμιστήρες τους στους στόχους. «Με βοηθά να παραμένω συγκεντρωμένη. Η αίσθηση είναι ανυπέρβλητη κάθε φορά που πατάω τη σκανδάλη…»

 


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα