ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έλενα Κώνστα: ‘Δεν χρηματίστηκα, για να πω ότι έχω κορωνοϊό!’ – Νέες δηλώσεις της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, που βρήκε ευκαιρία να γίνει ‘φίρμα’! Περαστικά της!

Ε, λοιπόν, δεν μας έφταναν όλα, αλλά ήρθε η νεαρή παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Έλενα Κώνστα να διαμαρτυρηθεί στην τηλεόραση, γιατί κάποιοι -όπως είπε- την κατηγόρησαν αδίκως ότι δήθεν ‘χρηματίστηκε, για να πεί ότι κόλλησε κορωνοϊό!’

Το γεγονός θα μπορούσε να προκαλέσει πολλά γέλια, αν δεν αφορούσε μια τόσο σοβαρή ασθένεια και μια πανδημία, που έχει στείλει στον θάνατο πάνω από 700.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και επιστρέφει με σφοδρότητα και στην Ελλάδα εξαιτίας της ανεμελιάς και της ανευθυνότητας πολλών νέων ανθρώπων, που έγιναν ασυμπτωματικοί φορείς κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Από αυτή την άποψη η εξομολόγηση on camera της νεαρής παρουσιάστριας ότι νοσεί, μπορεί να βοηθήσει ένα μέρος της νεολαίας να καταλάβει ότι οι νέοι δεν είναι άτρωτοι και κάποιοι μεν μπορεί να περάσουν τη νόσο ελαφρά, ενώ κάποιοι άλλοι να νοσήσουν σοβαρά, όπως η 27χρονη γιατρός στη Λάρισα, που είναι ακόμη διασωληνωμένη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button