Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Την περασμένη εβδομάδα κι ενώ οι περισσότερες εκπομπές έριχναν αυλαία λόγω κορωνοϊού, η Ελένη Μενεγάκη έκανε κανονικά τις εκπομπές της, χωρίς όμως να παραλείπει να ρίχνει από τον τηλεοπτικό αέρα τις… καρφάρες της στον Alpha γι’ αυτή του την απόφαση.

Κι ενώ δεν υπήρξε μέχρι την τελευταία στιγμή σχετική ενημέρωση, ξαφνικά σήμερα (Δευτέρα), η Ελένη ήταν άφαντη με τον τηλεοπτικό σταθμό να εκδίδει την εξής ανακοίνωση:

«Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.

Εκτάκτως σήμερα το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 13:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή της ελληνικής ταινίας «ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει».

Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, το γεγονός ότι ο Alpha της «επέβαλλε» ουσιαστικά να συνεχίσει κανονικά τις εκπομπές της, την έχει κάνει έξαλλη καθώς το θεωρεί μεγάλη ανευθυνότητα που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ίδια, τους συνεργάτες και κατ΄επέκταση τις οικογένειές τους.

Έτσι, έδωσε στη διοίκηση τελεσίγραφο πως εάν δεν εξεταστούν ιατρικά οι συνεργάτες της, δεν θα επιστρέψει στο πόστο της. Το κανάλι, βλέποντάς την αποφασισμένη, εξέδωσε την προαναφερόμενη ανακοίνωση η οποία αναφέρει ευθέως πως θα γίνουν ιατρικές εξετάσεις στους συνεργάτες της εκπομπής της.

Μάλιστα, για να είναι σίγουρη πως θα γίνει αυτό, πήγε σήμερα στον Alpha, ανεβάζοντας μάλιστα και μια φωτογραφία με την ίδια να κάθεται στο άδειο πλατό. Τα σχόλια έπεσαν βροχή, με ένα συγκεκριμένο, όμως, και αρκετά σκληρό, να τραβάει την προσοχή της και να την αναγκάζει να απαντήσει. Το συγκεκριμένο σχόλιο έγραφε: «Η Μενεγάκη στην κοσμάρα της. Αρκεί να μην χάνει το παραδάκι».

Με το που το διάβασε η παρουσιάστρια έσπευσε να απαντήσει μάλλον απολογητικά: «Κανένας εργαζόμενος δε μπορεί να αποφασίσει μόνος του να φύγει από την εργασία του. Είδατε εσείς να έχει ανακοινωθεί κάπου ότι τα ΜΜΕ θα κλείσουν; Πως θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληρή; Λέτε εγώ να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Να μη θέλω να μείνω σπίτι μου; Δεν αποφασίζω εγώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα