Σε μια ανοιχτή κοινωνία όλοι πρέπει να έχουν την προσωπική τους άποψη και έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να την εκφράζουν δημόσια. Το ίδιο ισχύει ασφαλώς και για την ωραιοτάτη κυρία Έλλη Παπαγγελή, η οποία παρενέβη στο θέμα που προέκυψε με την απόσυρση της αφίσας που εστρέφετο εναντίον των αμβλώσεων και ήταν ανηρτημένη σε πολλά σημεία του Μετρό.

Για να μην σας κουράζουμε, λοιπόν, η κ. Παπαγγελή έκανε ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook αναφέροντας μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα:

Ποιά είναι η κυρία Παπαγγελή?…

Ένα εύλογο ερώτημα που προκύπτει σε κάθε αναγνώστη του ρεπορτάζ είναι πως η ίδια η κ. Παπαγγελή διαχειρίζεται μέχρι σήμερα τη δημόσια εικόνα της? Και κατά πόσον οι θέσεις που εκφράζει για την απόσυρση της αφίσας κατά των αμβλώσεων είναι συμβατή με τη συγκεκριμένη δημόσια εικόνα της!

Αν ανατρέξει κανείς στο διαδίκτυο και αναζητήσει άλλες αναρτήσεις της, καθώς και προσωπικές φωτογραφίες της, που προβάλλονται από την ίδια, θα καταλήξει αβίαστα στο συμπέρασμα ότι το βαθύτερο κίνητρό της είναι να κυνηγήσει ψηφαλάκια ως πολιτευτής της Ν.Δ και όχι να καταθέσει άποψη σε μια τόσο σοβαρή συζήτηση, που προέκυψε δημόσια, μετά την απόφαση του αρμοδίου υπουργείου, για την απόσυρση της αφίσας που εστρέφετο κατά των αμβλώσεων.

Η παράθεση των φωτογραφιών της κας Παπαγγελή, η οποία ακολουθεί, είναι απλώς ενδεικτική των όσων αναφέρονται πιό πάνω, ενώ στους πλέον δύσπιστους συνιστούμε να ανατρέξουν στις δηλώσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, μεταξύ των άλλων και για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Είπε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ «Βουλγάρους»

Αλλά τα κατορθώματα της κας Παπαγγελή προφανώς είναι αναρίθμητα και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να χωρέσουν στα κείμενα μιας ειδησιογραφικής ιστοσελίδας.

Δεν μπορούμε όμως να αντέξουμε στον πειρασμό να αναφέρουμε ότι πολύ πρόσφατα και με άλλη της ανάρτηση είχε αποκαλέσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ «Βουλγάρους», προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και υποχρεώνοντας τον τότε γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη να κινήσει την διαδικασία διαγραφής της.

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα