Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 21:05
ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ Ελληνοτουρκικά: Έφτασε γι...

Ελληνοτουρκικά: Έφτασε για τον Μητσοτάκη η ώρα των κρισίμων αποφάσεων!

Της σύνταξης του europost.gr

- διαφ. -

Το europost.gr, με αίσθημα πατριωτικής ευθύνης και αξιοποιώντας τις αξιόπιστες πηγές, που έχει, σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει προειδοποιήσει, εδώ και καιρό, για τις κινήσεις του Ερντογάν στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο. Έχουμε προβλέψει κατά γράμμα όσα συμβαίνουν αυτές τις ώρες στις θαλάσσιες ζώνες γύρω από το Καστελόριζο και τη Ρόδο και έχουμε καλέσει, από τα τέλη του 2019, την Ελληνική κυβέρνηση να διαμορφώσει μια στρατηγική αποτροπής και να σχεδιάσει τις δικές της κινήσεις στην γεωστρατηγική σκακιέρα.

Το πόσο έτοιμος είναι ο Πρωθυπουργός για να πάρει την κατάλληλη ώρα τις κρίσιμες αποφάσεις για την Πατρίδα, θα φανεί τώρα. Φτάνουμε στην ώρα ‘μηδέν!’ Ο Ερντογάν έχει στείλει τον μισό πολεμικό στόλο της Τουρκίας να συνοδεύσει γεωτρητικά και ερευνητικά πλοία και να αμφισβητήσει έτσι στην πράξη Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα της Ελλάδος στις θαλάσσιες ζώνες, που εκτείνονται Ανατολικά της νοητής γραμμής Ρόδου, Καρπάθου, Κάσου, Κρήτης, καθώς και στην περιοχή του Καστελορίζου.

Το ποιά θα είναι η Ελληνική απάντηση και σε ποιό αποτέλεσμα θα οδηγήσει θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Όπως θα φανεί επίσης και ο περίεργος ρόλος ορισμένων ‘καλών μας φίλων’, όπως οι Γερμανοί, οι οποίοι, την ώρα που έβγαινε ο Τουρκικός στόλος από το Ακσάζ, είχαν φροντίσει να στείλουν στην Αθήνα τον Υπουργό των Εξωτερικών, για να προτρέψει την Ελληνική Κυβέρνηση να κάνει διάλογο με τον Ερντογάν.

Θα μας πείτε, μπορεί κανείς στον σύγχρονο κόσμο, να αρνηθεί τον διάλογο, ακόμα και με τον χειρότερο γείτονά του; Η απάντηση είναι ‘Όχι!’ Άρα, διάλογο θα κάνεις και το επίμαχο σημείο της όλης υπόθεσης είναι κάτω από ποιές προϋποθέσεις θα διεξαχθεί ο διάλογος αυτός;

- διαφ. -

Η έξοδος του μισού Τουρκικού στόλου στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο έγινε για να σπρωχθεί το ταχύτερο δυνατόν ο Μητσοτάκης σε αυτό το διάλογο, τον οποίον θέλει η Γερμανική Προεδρία και στη διάρκεια του οποίου ο Ερντογάν είναι αποφασισμένος να θέσει όλες τις διεκδικήσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος!

Να, λοιπόν, που ήρθε η ώρα των κρίσιμων και ιστορικών αποφάσεων για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Θα κληθεί τις επόμενες εβδομάδες να ‘Πεί το Μεγάλο Ναί ή το Μεγάλο Όχι’, όπως έγραψε ο ποιητής.

Είναι έτοιμος ο ίδιος; Είναι έτοιμη η κυβέρνησή του; Είναι έτοιμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ολόκληρη η Ελληνική Κοινωνία, να δώσουμε όλοι μαζί την σωστή απάντηση για την Πατρίδα μας;

Η απάντηση θα δοθεί από την ίδια τη ζωή στο άμεσο μέλλον!…

- διαφ -
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο europost.gr
- διαφ -

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα