Σοκαρισμένη είναι η ελληνική showbiz από την είδηση που θέλει πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό να εθεάθη λιώμα από ναρκωτικά πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας!

Πρωταγωνιστής, πασίγνωστος ηθοποιός με πολλές-πολλές θαυμάστριες. Με το που έσβησε τη μηχανή του, σωριάστηκε στο έδαφος προκαλώντας τον πανικό σε περαστικούς και διερχόμενους οδηγούς του πολυσύχναστου δρόμου, με τα δεκάδες εστιατόρια και μαγαζιά. Ήταν, δυστυχώς, λιώμα απ’ τα ναρκωτικά…

Αυτόπτες μάρτυρες δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν κατάλαβαν ποιος ήταν ο ηθοποιός που έκανε σειρήνες ασθενοφόρου να ουρλιάζουν μπροστά στα έκπληκτα βλέμματα τους.

Μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει: “Έπαθα σοκ! Είδα έναν άνθρωπο να πέφτει αναίσθητος κάτω και να βγάζει αφρούς από το στόμα! Αμέσως καταλάβαμε πως ο άνθρωπος αυτός είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών! Μόλις τον κοίταξα καλύτερα έπαθα σοκ! Κατάλαβα ότι ήταν πολύ γνωστός ηθοποιός και δεν πίστευα στα μάτια μου! Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο και τον πήραν! Από τότε δεν έμαθα το παραμικρό, ούτε βγήκε το όνομά του στην φόρα! Γι’ αυτό και δεν μπορώ να το κάνω εγώ…”

Πηγή: Athensmagazine.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα