STORIES

Επικρίνει τον Στέλιο Πέτσα για τις διακοπές του στην Πάρο η ‘Δημοκρατία’ και υποστηρίζει, μάλιστα, ότι τον ΄έκραξαν’ οι επαγγελματίες του νησιού!

Στο στόχαστρο της εφημερίδας ‘Δημοκρατία’ βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Αυτή τη φορά η γνωστή εφημερίδα άσκησε κριτική σε βάρος του, γιατί επέλεξε να περάσει με τη γυναίκα του λίγες μέρες ξεκούρασης στο κοσμοπολίτικο νησί της Πάρου, το οποίο, βεβαίως, αποτελεί ένα από τα μέρη, που έχουν τα μεγαλύτερα επιδημιολογικά φορτία, γι αυτό και η κυβέρνηση επέβαλε εκεί αυστηρότατα περιοριστικά μέτρα στους επαγγελματίες, στους κατοίκους, αλλά και στους παραθεριστές!

Το επικριτικό για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σχόλιο της εφημερίδας έχει ως εξής:
«Τα… ανυπόκριτα αισθήματα των κατοίκων της Πάρου, όπως και πολλών παραθεριστών προς το πρόσωπό του είχε την κακή τύχη να γευτεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος, εν μέσω γενικής κρίσης στο τριπλό μέτωπο πανδημίας, δημοσιονομικού εκτροχιασμού και τουρκικού παροξυσμού, βρήκε την ευκαιρία να πάει διακοπές!

Η εμφάνισή του τις προηγούμενες ώρες σε κοσμική παραλία του πανέμορφου νησιού των Κυκλάδων με πανάκριβες ξαπλώστρες, αλλά και η νυχτερινή του έξοδος, την ώρα που το «Oruc Reis» πόντιζε καλώδια στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, σχολιάστηκαν άκρως απαξιωτικά μεταξύ των ντόπιων, αλλά και πολλών εκδρομέων.

Λιάζεται ανέμελα
Το συνηθέστερο σχόλιο ήταν ότι τη στιγμή που έχει σημάνει συναγερμός και έχουν ανασταλεί άδειες στις Ένοπλες Δυνάμεις και σε νευραλγικούς τομείς της κρατικής μηχανής, ο Στ. Πέτσας λιάζεται ανέμελα στην Πάρο. Και όλα αυτά, μάλιστα, την ίδια μέρα που η κυβέρνηση με νέα έκτακτα μέτρα, που ανακάλεσαν στη μνήμη τις αλησμόνητες εποχές Παπαθεμελή, έβαζε βαριές σιδεριές στα πόδια των επιχειρηματιών και των χειμαζόμενων εργαζομένων στην εστίαση και την ψυχαγωγία.

Στο νησί γελάνε ακόμα με τον «διάλογο» Πέτσα με ντόπιο επιχειρηματία, ο οποίος τον «έψελνε» κανονικά, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να κουνά αμήχανα το κεφάλι του, ενώ ρόλο κανονικού εκπροσώπου είχε αναλάβει η θαρραλέα σύζυγός του…

«Γιατί αποφασίσετε να μας “σκοτώσετε” χωρίς να μας εξηγήσετε τους λόγους; Ποιο επιδημιολογικό φορτίο σάς οδήγησε σ’ αυτό το μέτρο, όταν επισήμως σήμερα σε όλες τις Κυκλάδες τα κρούσματα ήταν μηδέν, χθες τρία και προχθές ένα;» ρωτήθηκε πιεστικά ο υπουργός.

Έχοντας σκυφτό το κεφάλι, ο συνήθως λαλίστατος Στ. Πέτσας αδυνατούσε να δώσει εξηγήσεις, με τη σύζυγό του να απαντά «μα, έχετε πολύ κόσμο». Φαίνεται πως αποκτήσαμε -σχολίαζαν οι ντόπιοι- αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο…».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button