ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίθεση με μολότοφ σε λεωφορείο στον Ασπρόπυργο! «Δεν ξέρεις αν θα φύγεις ζωντανός…», λένε έντρομοι οι οδηγοί!

Καθημερινότητα έχουν γίνει τα φαινόμενα παραβατικότητας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Όπως λένε οδηγοί λεωφορείων, άγνωστοι «σπάνε τζάμια, πυροβολούν με αεροβόλα. Δεχόμαστε επίθεση με πέτρες ακόμα και από μηχανάκια».

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έχει καταγραφεί μία εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον Ασπρόπυργο. Η λεωφόρος Νάτο είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης, καθώς άγνωστοι πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς, ενώ έσπασαν τα τζάμια και πέταξαν μολότοφ μέσα σε λεωφορείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, «απειλούμαστε πολλές φορές όπως και ο κόσμος που είναι μέσα (σ.σ. στα λεωφορεία)». «Δεν ξέρεις αν θα φύγεις ζωντανός από εδώ», λέει στον τηλεοπτικό σταθμό οδηγός λεωφορείου που πραγματοποιεί δρομολόγια τρόμου προς τις περιοχές της Δυτικής Αττικής. «Πυροβολούν, καίνε λεωφορεία, πετάνε πέτρες».

Οι οδηγοί είναι τρομοκρατημένοι, καθώς δεν πρόκειται για ένα σκηνικό που γίνεται μία φορά στο τόσο, ενώ πολλοί είναι οι πολίτες που αναγκάζονται να μη χρησιμοποιούν λεωφορεία. «Έχω ζοριστεί οικονομικά, γιατί δεν μπορώ να μπω στα λεωφορεία, επειδή φοβάμαι για τη ζωή μου», αναφέρει μία επιβάτης.

Η Ο.Σ.Υ σε αίτημα για σχόλιο ανέφερε: «Η εταιρεία έχει καταθέσει αρκετές φορές αίτημα για οργανωμένο σχέδιο προστασίας σε περιοχές που τα λεωφορεία της αντιμετωπίζουν πρόβλημα».

Back to top button