Όλα δείχνουν ότι η προσωπική κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Π. Καμμένο έχει περάσει πλέον σε φάση ανοιχτού και σκληρού πολέμου. Τα επεισόδια που έγιναν προχθές στο λιμάνι της Μήλου αποδεικνύουν του λόγου το αληθές! Και ως είδηση αποτελούν πλέον το αγαπημένο θέμα συζήτησης σε όλους τους δημοσιογραφικούς και πολιτικούς κύκλους της Χώρας τον φετινό Αύγουστο.

Μετά τη βροχή μηνύσεων που υποβλήθηκαν και από τις δύο πλευρές, οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων Βαγγ. Μαρινάκης και Π. Καμμένος εξαφανίστηκαν για 48 ώρες, μέχρι να παρέλθει η προθεσμία του αυτοφώρου.

Οι απειλές και τα “γιαουρτώματα”

Το europost.gr συνέλεξε πληροφορίες από συνεργάτες του που βρίσκονται στη Μήλο, αλλά και ρεπορταζιακό υλικό από άλλους ιστότοπους που ασχολήθηκαν με το θέμα όπως το zoygla.gr και είναι σε θέση να σας παρουσιάσει το πλήρες παρασκήνιοτων γεγονότων, που αποτελούν το πιό hot θέμα των φετινών διακοπών: Αξιόπιστη πηγή του europost.gr αναφέρει ότι εδώ και πολύ καιρό ο εφοπλιστής Βαγγ. Μαρινάκης έχει διαμηνύσει προς τον πρ. υπ. Αμύνης Π. Καμμένο ότι: «Όπου σε βρω, θα σε γιαουρτώνω!».

Η… “παρακολούθηση”, η “υποδοχή” και το “χτύπημα”

Ο Π. Καμμένος αψήφισε τη σχετική απειλή και απ’ ό,τι φαίνεται δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα όταν με το καινούργιο σκάφος του, ένα πολυτελές «Ferretti», έδεσε τις πρυμάτσες στον Αδάμαντα της Μήλου. Ο Μαρινάκης από καλές πηγές που έχει στο Λιμενικό παρακολουθούσε εδώ και μέρες τα ταξίδια του Καμμένου στο Αιγαίο. Φρόντισε, λοιπόν, να οργανώσει σωστά την “υποδοχή” του πρ. υπ. Αμύνης στο νησί της Μήλου με τον γνωστό πλέον τρόπο, προκαλώντας την έκρηξη του πρ. αρχηγού των ΑΝ.ΕΛ. 

Τα γεγονότα, όπως τα κατέγραψε το ρεπορτάζ, με πληροφορίες που προέρχονται κυρίως από το περιβάλλον Καμμένου και δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο zougla.gr, έχουν ως ακολούθως:

Η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Πάνου Καμμένου, έπειτα από το επεισοδιακό βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου και τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του εφοπλιστή η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, αλλά και όπως φαίνεται, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το περιβάλλον Καμμένου, ο Μαρινάκης και μεγάλος αριθμός μπράβων του πέταξαν γιαούρτια κατά του σκάφους του, όταν έγινε αντιληπτός στο λιμάνι του Αδάμαντα. Όταν η σύζυγός του βγήκε στο λιμάνι διαμαρτυρόμενη, ένας μπράβος του Μαρινάκη βιαιοπράγησε εναντίον της αποσπώντας της το κινητό τηλέφωνο και προκαλώντας της εκτεταμένους μώλωπες στον αριστερό της βραχίονα.

Αμφότεροι πάντως δεν έχουν εντοπιστεί. Έτσι λοιπόν, μεταξύ αστακομακαρονάδας και σαμπάνιας, επιβαίνοντες στις θαλαμηγούς τους, παίζουν κρυφτούλι με τις λιμενικές αρχές στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, εκθέτοντας τους εαυτούς τους αλλά και τους θεσμούς της Πολιτείας…

Τι συνέβη στο λιμάνι της Μήλου

Έπειτα από το ρεπορτάζ του zougla.gr σχετικά με το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου με την επίθεση με γιαούρτια ανθρώπων του περιβάλλοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη στο σκάφος του Πάνου Καμμένου, και τον τραυματισμό της συζύγου του Έλενας Τζούλη, άνθρωποι από το περιβάλλον της επικοινώνησαν με το zougla.gr και μας μετέφεραν τα γεγονότα.

Σύμφωνα με όσα μας είπαν, ο Πάνος Καμμένος, η σύζυγος του και τα δυο ανήλικα τέκνα τους δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση στο λιμάνι της Μήλου τα ξημερώματα της Παρασκευής από 10 μπράβους του Μαρινάκη, παρουσία του ιδίου και υπό τις εντολές και τις επευφημίες του.

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Περί τις 02.30 και ενώ ο κύριος Καμμένος βρισκόταν με την οικογένεια του εντός του σκάφους που ήταν αραγμένο στο λιμάνι της Μήλου και ενώ λίγα μέτρα μακριά από αυτό ήταν αραγμένα τρία σκάφη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα οποία επέβαινε ο ίδιος με 10 τουλάχιστον μπράβους, 4 μπράβοι του Μαρινάκη πέταξαν γιαούρτια και παγωτά στην πρύμνη του σκάφους, βιντεοσκοπώντας τα κατορθώματα τους, προκειμένου αμέσως μετά να τα αναρτήσουν σε δικά τους μέσα, ελεγχόμενα από τον Μαρινάκη, παρουσιάζοντας την επίθεση των μπράβων του ως δήθεν επίθεση κατοίκων της Μήλου.

Αυτό άλλωστε το δήλωσε ο ίδιος ο Μαρινάκης παρουσία του λιμενάρχη και των λιμενικών, λέγοντας επί λέξει «πώς μπορείτε να το αποδείξετε, εγώ θα πω ότι βγήκαν και τα πέταξαν οργισμένοι Μηλιώτες, και ο Καμμένος από αύριο θα παίζει πρώτη είδηση στα Μέσα μου».

Αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε απρόκλητα και ενώ τα δυο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 7 και 13 ετών, ξύπνησαν τρομαγμένα και κλαίγοντας, ο Πάνος Καμμένος ειδοποίησε το Λιμενικό και μέσω του 100 την αστυνομία, οι οποίοι προσήλθαν αμέσως στο σημείο.

Στη συνέχεια, και μετά την παρουσία του λιμενικού και της αστυνομίας, ο Μαρινάκης εξήλθε από το σκάφος του παρουσία 10 περίπου μπράβων και με την παρουσία τόσο του λιμενάρχη Μήλου όσο και πολλών λιμενικών, άρχισε να απειλεί τον κύριο Καμμένο λέγοντας του «ακόμα δεν έχεις δει τίποτα από εμένα, αυτή ήταν μόνο η αρχή».

Την ίδια στιγμή, μπράβος του κατάφερε σοβαρότατη κάκωση στον αριστερό βραχίονα της συζύγου του Καμμένου, Έλενας Τζούλη, προκαλώντας της εκτεταμένους μώλωπες και πετώντας το κινητό της στη θάλασσα, παρουσία των λιμενικών και του λιμενάρχη και καθυβρίζοντας και την ίδια.

Ο δε Μαρινάκης απευθύνθηκε και σε εκείνη λέγοντας της «τώρα πια δεν έχεις καμία προστασία από κανέναν και τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να σε προστατέψει».

Δύο λιμενικοί διακόμισαν την κυρία Τζούλη στο Ιατρικό Κέντρο Μήλου όπου εξετάστηκε και της χορηγήθηκε ιατρική βεβαίωση, πιστοποιώντας μεγάλους και εκτεταμένους μώλωπες σε ολόκληρο τον αριστερό της βραχίονα, ενώ η ίδια ζήτησε και τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Στη συνέχεια υπεβλήθησαν μηνύσεις τόσο από τον κύριο Καμμένο όσο και από την κυρία Τζούλη για όλες τις σοβαρότατες παράνομες πράξεις των ανωτέρω εμπλεκομένων και η δικογραφία διαβιβάζεται σήμερα στην εισαγγελία Σύρου».

 

ΠΗΓΗ : zougla.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα