COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

Χωρίς κατηγορία

Εθνικό Ψηφοδέλτιο όλων των Δημοκρατικών Δυνάμεων, που βάζουν πρώτα την Πατρίδα και την Κοινωνία, ζήτησε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ανακοινώνοντας την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα – Πατριωτικού Μετώπου. Η «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ» ήρθε για να μείνει και να παίξει καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις!

Την συγκρότηση Εθνικού Ψηφοδελτίου όλων των Δημοκρατικών Δυνάμεων, που βάζουν πρώτα την Πατρίδα και την Κοινωνία, ζήτησε ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και γνωστός δικηγόρος και δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος, ανακοινώνοντας, παράλληλα, την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα – Πατριωτικού Μετώπου. Μάλιστα, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος πρωτοβουλία για την διενέργεια επαφών με τους επικεφαλής όλων των πολιτικών κινήσεων, που κινούνται στον ευρύτερο Πατριωτικό χώρο, με την εξαίρεση εκείνων, που εκπροσωπούν τα άκρα. Τονίζοντας κατηγορηματικά ότι η Ενότητα του Πατριωτικού χώρου είναι απολύτως απαραίτητη, γιατί, διαφορετικά, «θα παίξουμε όλοι το παιχνίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ένα πλήθος κόσμου κατέκλυσε τη μεγάλη αίθουσα του Κάραβελ για την εκδήλωση του Πάνου Παναγιωτόπουλου και της Κίνησης «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ».

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν σε πολυπληθέστατη εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών – Δεξαμενής Σκέψης «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ», που έλαβε χώρα στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου «Κάραβελ».

Φωτογραφική άποψη του Προεδρείου και των συζητητών, που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση. Διακρίνονται: Ο ομιλητής Αριστοτέλης Κάντας Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης, έχοντας εξ αριστερών του τον Πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο και εκ δεξιών του τον γνωστό επιχειρηματία Στράτο Σεϊτανίδη και τον διακεκριμένο οικονομολόγο Ανδρέα Καλλιγά. Δίπλα τους, όρθιος, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. Στο Προεδρείο, εξ αριστερών: Γιώργος Κρικόπουλος Γενικός Διευθυντής του ΛΑΟΣ, Δημήτρης Τσακνάκης επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Λάμπρος Τζούμης Αντιστράτηγος ε.α., Αθανάσιος Γιαννόπουλος πρώην Υπουργός, καθηγητής Χειρουργικής, Κώστας Κατσίκης πρώην βουλευτής ΑΝΕΛ και Νίκος Καβαλλιέρος Υποναύαρχος ε.α.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πρώην Υπουργοί και βουλευτές, καθώς και στελέχη, που εθήτευσαν σε διάφορα κόμματα, όπως ο πρώην Υπουργός Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Φθιώτιδας και διάσημος καθηγητής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο διακεκριμένος ποινικολόγος και πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Βασίλης Καπερνάρος, ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Περιφέρειας Αττικής Κώστας Κατσίκης, ο Γενικός Διευθυντής του ΛΑΟΣ -του Γιώργου Καρατζαφέρη- Γιώργος Κρικόπουλος, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και πρώην Υπουργός της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, νυν και πρώην στελέχη της συνδικαλιστικής παράταξης ΔΑΚΕ, πολλά στελέχη και πολιτευτές του ΛΑΟΣ, πολιτευτές της ΝΔ και πρώην Πρόεδροι Νομαρχιακών Επιτροπών, καθώς και πρώην κορυφαία κομματικά στελέχη της ΝΔ Καραμανλικής και Σαμαρικής προέλευσης.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ιδρύει νέο πολιτικό φορέα.

Στην εισαγωγική του ομιλία, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, γνωστός δικηγόρος και δημοσιογράφος, Πάνος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, που έχει ως στόχο να οδηγήσει στη Βουλή τις Πατριωτικές και Κοινωνικές Δυνάμεις του τόπου, από τη Δημοκρατική Πατριωτική Δεξιά, το Πατριωτικό Κέντρο μέχρι και την Εθνικοαπελευθερωτική Αριστερά.

Ο κος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι ο νέος πολιτικός φορέας θα έχει τις ιδεολογικές και πολιτικές του ρίζες στις θεμελιακές Αξίες και Αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και στο Πατριωτικό Φρόνημα του Ανδρέα Παπανδρέου και θα δίνει διέξοδο σε όσους είναι σήμερα θυμωμένοι και απελπισμένοι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμούν την επιστροφή στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Το νέο πολιτικό κόμμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα είναι καταλύτης των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, που θα λάβουν χώρα μέσα στο 2023, πάντοτε για το καλό της Πατρίδος και για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού», υπογράμμισε με έμφαση ο κος Παναγιωτόπουλος.

Οι λύσεις στα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα και της Ελληνίδας

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της ομιλίας του κου Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο νέος πολιτικός φορέας θα δώσει προτεραιότητα στην καταπολέμηση της ακρίβειας, που έχει πάρει διαστάσεις κοινωνικής μάστιγας και καταστρέφει τη συνοχή της Ελληνικής Κοινωνίας, στον τερματισμό των κατασχέσεων των μονίμων κατοικιών των Ελλήνων, από κάθε λογής ξένα κερδοσκοπικά funds, στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και στη στήριξη της Ελληνικής οικογένειας, ώστε να κάνει περισσότερα παιδιά, στην ανασυγκρότηση της αγροτικής και κτηνοτροφικής οικονομίας και της βιομηχανικής και παραγωγικής δραστηριότητας, στην αναβάθμιση της Ελληνοχριστιανικής Παιδείας και της διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσα και της πραγματικής Ιστορίας, στην ενίσχυση των συνταξιούχων, των ανέργων και των κοινωνικά αποκλεισμένων, στη συγκρότηση μιας σωστής πολιτικής στρατηγικής αποτροπής της Τουρκίας και στον τερματισμό της πολιτικής του δήθεν «κατευνασμού», στην επαναδιαπραγμάτευση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ώστε να διαγραφούν από το κείμενό της ορισμένα σημεία, που τραυματίζουν το Εθνικό συμφέρον της Ελλάδος κ.α.

Πόλεμος κατά της ακρίβειας

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό και μίλησαν για την ακρίβεια, την κερδοσκοπία, την σκοτεινή δράση των πολυεθνικών συμφερόντων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες, αλλά και τις κατασχέσεις των μονίμων κατοικιών των Ελλήνων, οι γνωστοί συνδικαλιστές, επιχειρηματίες και επιστήμονες, Γιώργος Λεχουρίτης (Πρόεδρος Ινστιτούτου Καταναλωτών), Θύμιος Λυμπερόπουλος (Πρόεδρος ΣΑΤΑ, ιστορικός ηγέτης του κλάδου των ταξί στην Ελλάδα), Αριστοτέλης Κάντας (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης), Στράτος Σεϊτανίδης (γνωστός επιχειρηματίας) και Ανδρέας Καλλιγάς (γνωστός οικονομολόγος).

 

Ο πρώην Υπουργός και καθηγητής Χειρουργικής Αθανάσιος Γιαννόπουλος στην ομιλία του

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και γνωστός επιχειρηματίας από τον ασφαλιστικό χώρο Κώστας Κατσίκης απευθύνεται προς τους συγκεντρωμένους
Ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ και ιστορικός ηγέτης του κλάδου των ταξί στην Ελλάδα Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατά την ομιλία του, που προκάλεσε ‘σεισμό’ χειροκροτημάτων στην αίθουσα

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών, Γιώργος Λεχουρίτης, προχώρησε σε βαρυσήμαντες δηλώσεις για τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος των καταναλωτών και τους πλειστηριασμούς
Καταιγιστικός Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος!
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Αριστοτέλης Κάντας
Ο γνωστός οικονομολόγος Ανδρέας Καλλιγάς κατά την ομιλία του στην πολύ πετυχημένη συγκέντρωση του Πάνου Παναγιωτόπουλου και της Κίνησης Πολιτών «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ»

Ο γνωστός επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης κατά την ομιλία του στο πολυπληθές κοινό στο Κάραβελ

Στο Προεδρείο της εκδήλωσης παρακάθησαν ο πρώην Υπουργός Υγείας, βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος, ο πρώην βουλευτής Κώστας Κατσίκης, ο επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Δημήτρης Τσακνάκης, ο Γενικός Διευθυντής του ΛΑΟΣ Γιώργος Κρικόπουλος, ο Υποναύαρχος ε.α. Νικόλαος Καβαλλιέρος και ο Αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης.

 

 

 

 

Back to top button