Το outfit της Τάμτα στη Eurovision 2019 προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Η The Sun πρώτη έγραψε για το σοκ των Βρετανών, οι οποίοι έδειξαν να μην τους αρέσει καθόλου το outfit της Τάμτα, μια δημιουργία των Mi-Ro και της Maliya. Η ιστοσελίδα αναφέρθηκε στα σχόλια για το κορμάκι που δημιουργούσε την ψευδαίσθηση πως η τραγουδίστρια είναι γυμνή και μετέδωσε την αίσθηση που άφησε στους Βρετανούς, που έσταξαν δηλητήριο.

Στο ίδιο μήκος, ωστόσο, ήταν και το σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος σχολίασε στο Happy Day εμφανίσεις της Eurovision ανάμεσα σε αυτές και της Τάμτα.

«Η Τάμτα επηρεάστηκε από έναν περίγυρο. Δεν έπρεπε να συμμετέχει σε αυτή τη Eurovision, με αυτό το τραγούδι και όλο αυτό εδώ. Μου θύμιζε πάρα πολύ Φουρέιρα το τραγούδι, κάποιες στιγμές περίμενα πως θα ακούσω το Fuego. Ήταν υποτονικό, δεν σου έμενε. Δεν υπάρχει ρούχο τώρα, κρύσταλλα κρεμασμένα είναι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν το λες ρούχο. Σαν το sex shop είναι… μαύρες αυτό… γεμάτες κρύσταλλα. Κουρέλι να βάλει το υποστηρίζει η Τάμτα, αλλά το κρύσταλλο είναι πάγος», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα