Κανείς δε θυμάται ή μάλλον δεν ήξερε μια άσχημη συμπεριφορά και έναν καυγά της Ρούλας Κορομηλά!

Συγκεκριμένα, καλεσμένη στην εκπομπή “Μπράβο Ρούλα” είχε βρεθεί η Πέγκυ Ζήνα, η οποία μαζί με την Ρούλα Κορομηλά είχαν αποκαλύψει έναν άγνωστο καυγά. Τι είχε συμβεί;

Όταν η τραγουδίστρια είχε ζητήσει από την παρουσιάστρια να πει δύο τραγούδια στην εκπομπή της, εκείνη έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα να μην την καλέσει καν.

“Με εσένα έχει υπάρξει στιγμή που σου έχω ζητήσει αντί για ένα τραγούδι να πω δύο σε εκπομπή σου. Το τι άκουσα!”, είχε αποκαλύψει η Πέγκυ Ζήνα.

“Τι είπες Ζήνα; Στη δική μου την εκπομπή θα πεις πάνω από ένα τραγούδι, όταν έχω τρεις κοπέλες και θα πείτε από ένα; Στη Σύρο; Μήπως θες να πεις τα ίδια και με τον Έρος Ραμαζότι; Στην εκπομπή μου; Κλείστε το τηλέφωνο τώρα στη Ζήνα! Δε μου λες μωρή γλωσσάρα, μήπως ξέρεις ότι η Μαντόνα στην εκπομπή της Ραφαέλας Καρά είπε ένα τραγούδι; Σε έχουν ενημερώσει γι’ αυτό”;

“Σε εκείνη την εκπομπή στη Σύρο δεν βρέθηκα ποτέ και τα νεύρα έκαναν να της περάσουν μαζί μου τρεις μήνες!”, εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια. Βέβαια, αυτές οι δύο γυναίκες έχουν άριστες σχέσεις και η φιλία του μετρά χρόνια.

Πηγή: athensmagazine.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα