COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Έξαλλη η Μακρυπούλια: «Ντρέπομαι για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αυτό που…»

Εκτός εαυτού βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία αντέδρασε μπροστά σε όσα συμβαίνουν για την ίδια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αναφέροντας πως ντρέπεται για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Η ίδια, έχοντας δει τα ονόματά τους αρκετές φορές να έχουν τοποθετηθεί δίπλα σε σκληρούς τίτλους, δεν έχει κρύψει την ενόχλησή της για το γεγονός αυτό, μη θεωρώντας το συγκεκριμένο ζήτημα τιμητικό για την ίδια και το σύντροφό της.

«Αισθάνομαι αμηχανία, σχεδόν ντροπή, να με βλέπω με τον Μ. Χατζηγιάννη περιφερόμαστε με κραυγαλέους τίτλους», ανέφερε. Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις λιγοστές πια συνεντεύξεις της και την εμφάνιση της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην αρχή της χρονιάς μετά τα δημοσιεύματα, που ανέφεραν πως χώρισε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Αναλυτικά, η συνέντευξή της:

Τηλεοπτικά φέτος έχεις δώσει μόνο μια συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, φαντάζομαι λόγω της παλιάς σας φιλίας…

Και λόγω παλιάς σχέσης, αλλά και γιατί του το είχα υποσχεθεί πέρσι. Για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσα να πάω, έτσι του υποσχέθηκα πως θα πάω στην πρώτη του εκπομπή την επόμενη χρονιά.

Φάνηκε από το διάλογό σας πως κάνατε πολλή παρέα στο παρελθόν.

Κάναμε παλιά αρκετή παρέα. Βγαίναμε σε κοινές παρέες, έχουμε κάνει μαζί και διακοπές. Ο Γρηγόρης ήταν τότε το new entry στην παρέα και τον προσέχαμε πάρα πολύ.

Και μετά έδωσες άλλη μια συνέντευξη σε περιοδικό και στη συνέχεια τίποτα, ενώ ξέρω πως περιοδικά και εκπομπές το επιδίωκαν. Υπήρχε κάτι που σε ενόχλησε, σε απώθησε;

Ένιωσα μια καταπίεση και αποφάσισα πως δεν έχω λόγο να το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Αποφάσισα να μην καταπιέζομαι. Δίνω συνεντεύξεις μόνο όταν έχω κάτι να επικοινωνήσω επαγγελματικά. Και ναι, ξεκινάμε από αυτά, αλλά μέσα σε 10 λεπτά το πολύ το έχουμε γυρίσει στα προσωπικά και μετά βλέπω μια συνέντευξη τυπωμένη με τίτλους αποκλειστικά για τα προσωπικά μου, με το ελάχιστο που έχω πει να μεγεθύνεται. Αυτή η επανάληψη κρατά πάρα πολλά χρόνια και άρχισα να μην νιώθω άνετα με αυτό. Αισθάνομαι αμηχανία, σχεδόν ντροπή, να μας βλέπω να περιφερόμαστε με κραυγαλέους τίτλους τη στιγμή που η χώρα μας δοκιμάζεται από τόσα δεινά. Υποτίθεται δίνεις 4-5 συνεντεύξεις το χρόνο για να προβάλλεται η δουλειά σου και τελικά μόνο αυτή δεν προβάλλεται.

Έπαιξαν ρόλο τα αναληθή δημοσιεύματα στην αρχή της σεζόν, που έλεγαν πως χωρίσατε με τον Μιχάλη;

Ναι, έπαιξαν. Αλλά αυτό που έπαιξε ρόλο πιο πολύ είναι πως εγκλωβιζόμουν μέσα σε αυτή την κατάσταση και δεν έδινα ελεύτερη όταν έδινα μια συνέντευξη. Από το να μη νιώθω ελεύτερη – στη σκέψη πως ό,τι και να πω θα «γυρίσει» σε κάτι προσωπικό – και να βγαίνω τελικά μαζεμένη και κλειστή, είπα «ας μη δίνω συνεντεύξεις». Και πέρασα καταπληκτικά που έκανα κάποια πράγματα επιλεκτικά και δεν αναλώθηκε σε όλο αυτό το «σας παρακαλώ, μη με ρωτήσετε για τα προσωπικά μου», «όχι δεν θα σε ρωτήσουμε» και μετά να γίνονται επτά ερωτήσεις για τη σχέση μου ή γενικά για τις σχέσεις και να μπαίνει τίτλος σαν να μιλάω για τη σχέση μου, ενώ απαντώ γενικά. Επειδή όμως έτσι είναι το σύστημα, δεν θα το αλλάξω, θα κάνω πίσω εγώ.

Έχουν γραφτεί διάφορα. Πως παντρεύεσαι, είσαι έγκυος, χώρισες. Οι δικοί σου επηρεάζονται, αναστατώνονται;

Πλέον όχι. Αλλά όταν κάτι λέγεται μεγάλο διάστημα και υπάρχει επιμονή, πλέον αρχίζουν να με παίρνουν και οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί αναρωτιούνται αν όντως κάτι συμβαίνει. Κι εκεί είναι που εκνευρίζομαι. Δεν μπορεί να μη λογαριάζεις πως πίσω από έναν άνθρωπο υπάρχουν κι άλλοι και να αναστατώνεις αυτό το γνωστό «στενό περιβάλλον», από το οποίο όλοι ενημερώνονται.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Back to top button