Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 14:51
Αρχική ΔΗΜΟΦΙΛΗ Έξαλλος ο Αντώνης Ρέ...

Έξαλλος ο Αντώνης Ρέμος! Πως τον «κρέμασαν» οι Σαουδάραβες κροίσοι φίλοι του και έγιναν αιτία να χάσει την μεγάλη «αρπαχτή»!

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως ο Αντώνης Ρέμος έχει πολλούς πλούσιους θαυμαστές που συχνά-πυκνά δίνουν το «παρών» στις συναυλίες του και μάλιστα ορισμένοι από αυτούς τον προσκαλούν στις… βάσεις τους, έναντι φυσικά αδράς αμοιβής.

Εκτός από τη Μύκονο και το ΝΑΜΜΟΣ όπου γίνεται χαμός τα καλοκαίρια, ο Ρέμος εμφανίζεται συχνά και στο Ντουμπάι κατόπιν προσκλήσεων των σαουδαράβων κροίσων που τον θαυμάζουν, με ορισμένους από τους οποίους μάλιστα έχει γίνει και προσωπικός φίλος.

Μια τέτοια εμφάνιση είχε προγραμματίσει να κάνει στο Ντουμπάι, ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη μια ημέρα μετά την γιορτή του. Δηλαδή, αυτό το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Nassos Blog, ο τραγουδιστής “έφαγε άκυρο” και γι΄αυτό δεν θα ολοκληρώσει τελικά στις 18 του Γενάρη τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, αλλά την επόμενή εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 25 του μήνα.

Οι κακές γλώσσες λένε πως ακόμη το φυσάει και δεν κρυώνει για τη χαμένη «αρπαχτή»…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων