Οργή εξέφρασε ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real Life»

Σε πρώτη φάση μίλησε για το μιούζικαλ που συμμετέχει στο θέατρο Άλσος, μιλάει για το αυτοβιογραφικό του βιβλίο που ήδη κυκλοφορεί και καυτηριάζει το φαινόμενο Ντάνος.

Στο έργο «Το δικό μας σινεμά» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου υπάρχουν ίντριγκες και πάθη, απιστίες, κόντρες. «Ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Ότι αυτά τα έζησα εγώ μέσα στο πλατό εκείνη την εποχή! Να κλέβει ο ένας τη γυναίκα του άλλου, να επιβάλλονται άτομα μέσα από… κρεβάτια, να στήνονται ίντριγκες κ.λ.π.».

Αυτά όμως δεν περιέχονται στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο που έχει τίτλο «Showtime» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS. «Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Το θεωρώ φθηνό και γελοίο να πουλάς όσα έχεις ζήσει στην προσωπική σου ζωή ή όσα γνώρισες μέσα από παρέες. Να εκθέσω ανθρώπους; Ποτέ. Ίσως γι’ αυτό δεν πούλησε το βιβλίο μου αυτό. Ρώτησα τον εκδότη μου τι πουλάει και μου έδειξε το βιβλίο ενός Ντάνου από το «Survivor». Σήμερα, μόνο ο Ντάνος πουλάει, άρα γιατί να ξαναγράψω και ας έχω πολλά να καταθέσω. Δεν γράφω άλλο!», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα