Στα Εξάρχεια η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί επιχειρήσεις σε πολυκατοικίες και τους γύρω δρόμους προκειμένου να προλάβει ύποπτες κινήσεις κουκουλοφόρων ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Ηδη έχουν γίνει δύο επιχειρήσεις. Η πρώτη στην οδό Σπύρου Τρικούπη 3 και η δεύτερη στην οδό Στουρνάρη 4. Μάλιστα οι αστυνομικοί εντόπισαν μπουκάλια, μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες και κομμάτια από σπασμένα μάρμαρα.

Τους πρόλαβαν στην πολυκατοικία -Οι πρώτες 7 συλλήψεις
Στην πρώτη περίπτωση στην οδό Τρικούπη στις 5:10 ομάδα με μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ., δύο περιπολικά και άνδρες των ΜΑΤ κινήθηκαν στα Εξάρχεια εμπόδισαν και τελικά προσήγαγαν ομάδα 7 κουκουλοφόρων που επιχείρησαν να μπουν σε πολυκατοικία.

ÅÐÉ×ÅÉÑÇÓÇ ÔÇÓ ÅË.ÁÓ ÓÅ ÐÏËÕÊÁÔÏÉÊÉÅÓ ÓÔÇÍ ÐËÁÔÅÉÁ ÅÎÁÑ×ÅÉÙÍ (EUROKINISSI)
ÅÐÉ×ÅÉÑÇÓÇ ÔÇÓ ÅË.ÁÓ ÓÅ ÐÏËÕÊÁÔÏÉÊÉÅÓ ÓÔÇÍ ÐËÁÔÅÉÁ ÅÎÁÑ×ÅÉÙÍ (EUROKINISSI)

Σύμφωνα με πληροφορίες μία ομάδα κουκουλοφόρων που έφεραν σακίδια επιχείρησε να εισβάλει σε πολυκατοικία στην οδό Σπύρου Τρικούπη, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι σκοπός τους ήταν να ανέβουν στην ταράτσα.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στην πολυκατοικία – 7 συλλήψεις
Λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε 7 συλλήψεις, ενώ βρέθηκε στην ταράτσα βρέθηκαν μπουκάλια, μολότοφ και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Η δεύτερη επιχείρηση στην οδό Στουρνάρη 4
Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως ακολούθησε νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εμποδίσει ομάδα κουκουλοφόρων να ανέβουν σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια, αυτή τη φορά στην οδό Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια. Ηδη οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε 2 προσαγωγές.

ÅÐÉ×ÅÉÑÇÓÇ ÔÇÓ ÅË.ÁÓ ÓÅ ÐÏËÕÊÁÔÏÉÊÉÅÓ ÓÔÇÍ ÐËÁÔÅÉÁ ÅÎÁÑ×ÅÉÙÍ (EUROKINISSI)

Δείτεβίντεο από την επιχείρηση στην οδό Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια:


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα